Formula 1 Takip Başlığı

Ferrari'nin ana merkezi Hollanda'da, Formula 1 takımını da hollanda ya da ingiltereye taşıması lazım.

yoksa newey gibi en iyi adamları italya'ya getiremezsin. ingiltere kökenli çok iyi takımlar var. Türkiye'deki bir mühendis italyaya gider, macaristana bile gider türkiyenin halini düşününce. ama gelişmiş bir ülke vatandaşına italya mı ingiltere mi dersen adam ingiltere der.

Artık Ferrari'nin işinde en iyilerini getirmesi, bunun için de merkezini ingiltereye taşıması lazım.

Bu kafayla çok yetenekler körelir bu takımda

89 da mclaren senna-prost ile 16/15 yapmıştı. Bakalım redbull 23/23 yapabilecek mi?

Russel ve Hamilton ferrariye geçsin de rekabet izleyelim biraz böyle olmuyor. Leclerce de tüpü ruhsata işli eski kasa bir Broadway verin onla takilsin

Verstappen: en hızlı tur perez'de mi?

Horner: açıkçası bununla ilgilenmiyoruz max.

Verstappen: ben ilgileniyorum ama.

Adam ruh hastası ya son tur aldı en hızlı turu

Russel ve Hamilton ferrariye geçsin de rekabet izleyelim biraz böyle olmuyor. Leclerce de tüpü ruhsata işli eski kasa bir Broadway verin onla takilsin
Leclerc, hamilton ve russellden daha iyi. Ferrari'nin sorunu sürücüleri değil. Hatta sainzi bile yollamasalar da olur. Sorun sainzde de değil. Sainzi kullanım biçimlerinde.

Bu takımda en agresif vettel, hatta alonso şampiyon olamadı, gridin en kibar sürücüsü hamilton mu olacak? Max bile olamaz, hatta 2. bile olamaz max.

bugün sainzin arkasında yediler mesela leclercin lastiklerini. en son telsizde ben zorlamayı bırakıyorum dedi. ayrıca araç dinamiklerini tam bilmeden yapılan yorumlar sakıncalı. ferraride hard lastikler çalışmadı

Fernando Alonso efsanesi bir döndü pir döndü.. Uzun seneler sonra bu başarılar çok mutlu ediyor beni hakkın buydu abim. 2 yarış 2 podyum (Ceza umrumda degil çünkü podyum hakkıydı) umarım kazandığın yarışlar da gelecek
20230319_231028.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt