Formula 1 Takip Başlığı

Alonso tek atar hepsine.

sürücü klasmanı açacaksan hepsine eşit araçlar vereceksin. f1 bildiğin markalar yarışıdır.
o yüzden ben f2 severim. zaten leclerc'i de f2de izlediğim zamanlardan beri seviyorum. şuan maxın diğerlerine karşı çok üstün araçla yaptığı showun aynısını f2'de eşit araçlarla leclerc yapıyordu. bunu çok daha iyi araçla yapana hayranlık duyup eşit şartlarda yapanı küçümsüyorsan orada bir sıkıntı vardır.
Tamam f1 izleme o zaman renktas. Kendine iskence etme. Seni F2'ye alalim. F1'e hic bakma bile. Gerek yok renktasim benim.

Alonso'nun tek hatası kariyer planlamasıdır Alonso Redbull gibi bir takımda olsaydı muhtemelen 10 tane şampiyonluk kazanabilecek potansiyeli vardı. Ferrarinin düz gitmeyen araçlarıyla bile yarış kazanan bir adamdan bahsediyoruz.

Leclerc de çok yetenekli SF-1000 traktörünü 2 kez podyuma sokması bile şampiyonluk kadar başarıdır.

Alonso'nun tek hatası kariyer planlamasıdır Alonso Redbull gibi bir takımda olsaydı muhtemelen 10 tane şampiyonluk kazanabilecek potansiyeli vardı. Ferrarinin düz gitmeyen araçlarıyla bile yarış kazanan bir adamdan bahsediyoruz.

Leclerc de çok yetenekli SF-1000 traktörünü 2 kez podyuma sokması bile şampiyonluk kadar başarıdır.
Alonso ve Perez'deki savunma becerisinin 10 da 1'i yok ismi geçenlerde.

Sürücü yeteneğinden çok arabanın kendisi şampiyonlukta %80 belirleyici faktör oldu ama efsane işler yapan pilotlar seyir zevkini inanılmaz artırıyor.

Tamam f1 izleme o zaman renktas. Kendine iskence etme. Seni F2'ye alalim. F1'e hic bakma bile. Gerek yok renktasim benim.
ilginç bir yorum,
bir o kadar da saçma.

en sevdiğim spor olduğunu 50 defa söylediğim halde, hayatımın hiç bir anında f1 sevmediğimi söylemediğim halde bu enteresan ve eğreti yorumunu neye dayanarak yaptın ibretlik bir yorum, aynı zamanda talihsiz de gözüküyor

Son düzenleme:
ilginç bir yorum,
bir o kadar da saçma.

en sevdiğim spor olduğunu 50 defa söylediğim halde, hayatımın hiç bir anında f1 sevmediğimi söylemediğim halde bu enteresan ve eğreti yorumunu neye dayanarak yaptın ibretlik bir yorum, aynı zamanda talihsiz de gözüküyor
40 saattir Verstappen'e giydirmissin. Cok isterim Leclerc'i RB alsa da Verstappen ile ikisi yarissalar. Merak ediyorum.

40 saattir Verstappen'e giydirmissin. Cok isterim Leclerc'i RB alsa da Verstappen ile ikisi yarissalar. Merak ediyorum.

geçmiş mesajları oku o zaman, sadece ferrari iyi araç verirse leclercin maxa üstünlük sağlayıp şampiyon olacağını söylediğim bir ileti attım.

ardından max fanı arkadaş alaycı şekilde leclerc mi gibisine bir şeyler söyledi. ben de gereken cevabı kendisine verdim. maxa giydirmekle f1 izlememek ne alaka onu anlayamadım.

konunun buraya gelmesinin nedeni max fanı arkadaş. çünkü diğerlerinin fikrine saygı göstermeyi bilmiyor.

Rb leclerc konusuna gelince, alamayacağını biliyoruz.

Alonso ve Perez'deki savunma becerisinin 10 da 1'i yok ismi geçenlerde.

Sürücü yeteneğinden çok arabanın kendisi şampiyonlukta %80 belirleyici faktör oldu ama efsane işler yapan pilotlar seyir zevkini inanılmaz artırıyor.
araba %99u bu işin.

Formula 1 o yüzden markalar yarışı. sürücüler sembolik. Aston martin şuan en hızlı ikinci araç gibi gözüküyor. dünyadaki hiç bir sürücü şuankia aston martini şampiyon yapamayacağı için sürücülerin payı aslında tahmin edilenden çok daha az. yıllarca gride değil saniye, dakika fark atan hamiltonu görüyoruz.

belli bir seviyeye gelmiş sürücülerin hemen hemen hepsi aynı araçta birbiriyle çok yakın süreleri yaparlar. hatta son qualide leclerc ve max birebir aynı süreleri yaptılar. illaki küçük miltarda değişiklikler olur, ama aynı sürücünün iki turu arasında da fark olacaktır.

latifi gibi isimleri ve çaylakları geçersek, belirli seviyedeki herhangi bir sürücünün diğerinden kayda değer bir farkı yok.

beğendiğim yeteneklerden birisi de norris. gasly ve albon da yetenekli. redbullun sürücü akademisi güzeldir. oradadan çok sürücü çıkar. bu saydığım isimlerin hepsini redbulla koyarsanız maxı aratmaz. aynısını mercedes dönemi için de söyleyebiliriz. bottas gibi ortalama birisi gridin tozunu attırıyordu. nico rosberg bile şampiyon olmuştu. arabası olan marka şampiyon olur, onu sürenlerden biri de şampiyon olur.

sadece drs saçmalığı kaldırılsa bile baya kişinin foyası ortaya çıkar.

alonso eski dönemde yarıştı. 50 tur schumachere karşı savunma yaptı

drs adil değildir, drs ile geçiş fake geçiştir. maçası yiyen drs olmadan da geçebilmeli. ayrıca drs öndeki aracı cezalandıran saçma bir sistemdir.

sadece drs saçmalığı kaldırılsa bile baya kişinin foyası ortaya çıkar.

alonso eski dönemde yarıştı. 50 tur schumachere karşı savunma yaptı

drs adil değildir, drs ile geçiş fake geçiştir. maçası yiyen drs olmadan da geçebilmeli. ayrıca drs öndeki aracı cezalandıran saçma bir sistemdir.
geçen hafta verstappen'in leclerc'e yaptığı gibi mi:ROFLMAO::ROFLMAO:

geçen hafta verstappen'in leclerc'e yaptığı gibi mi:ROFLMAO::ROFLMAO:
Leclerc kendisi verdi pozisyonu orada.

Ayrıca DRS'nin avantajını en çok kullanan takım RB

Fr-NswiXwAI9AYV

Fuz_cRiWcAACD5r

bu da kanıtı. ben destekli konuşurum. Yalnız senin gibi salt max fanatiği ile verimli bir formula sohbeti gerçekleştirilebileceğini sanmıyorum. Max aşkı gözünü kör ediyor. Dolayısıyla sana bir şeyler açıklamak vakit kaybı gibi görünüyor. Her zaman bu kadar cömert değilim

Leclerc kendisi verdi pozisyonu orada.

Ayrıca DRS'nin avantajını en çok kullanan takım RB

Fr-NswiXwAI9AYV

Fuz_cRiWcAACD5r

bu da kanıtı. ben destekli konuşurum. Yalnız senin gibi salt max fanatiği ile verimli bir formula sohbeti gerçekleştirilebileceğini sanmıyorum. Max aşkı gözünü kör ediyor. Dolayısıyla sana bir şeyler açıklamak vakit kaybı gibi görünüyor. Her zaman bu kadar cömert değilim
kendi verdi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: hep öyle olur zaten!

kendi verdi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: hep öyle olur zaten!

iyi de sen daha takımların tutamayacağı pozisyonlar için boştan yere savaşmadıklarını bilmeyen bir adamsın. ben sana ne anlatayım ne dememi bekliyorsun?

adamlar hedefimiz 3.lük dedi 3. oldular. yarış temposunda 35 saniye fark yiyeceği bir arabaya yarışın başında boştan yere savunma yapıp 3.lükten mi olsalardı. olaylara rasyonel bak. ferrari, aston martin ile yarıştı onu da zor zoruna kazandı. 0.8 sn düşürdü alonso son lap. bunda leclercin bottasa tur bindirirken arkasında zaman kaybetmesi de etken oldu. ama yine de 1 sn çok az bir fark. yani leclerc max ile savaşsaydı pozisyonu hem kaybedecek hem de lastiğini bitirecek böylece 4.lüğe belki 5.liğe düşecekti.

20 tane araç olması sizi yanıltıyor sanırım. takımların hepsi birbiriyle yarışmaz, yarışmadığın takıma yol verirsin. daha bunu bile bilmeyen birisisin ben sana neyi açıklayayım. kabul etsen öğrenmeye çalışsan açıklayayım da öyle bir niyet de yok.

bir alpine es kaza 3. olsa arkadan gelen araçların hepsine yol verir vermek de zorunda. onun yarışı diğerleriyle değil mclarenle olur. mclareni ne zaman mağlup edip yerini sağlama alırsa bir sonraki pozisyon için o zaman savaşabilirler. öğrenmen gereken ilk şey, herkes herkesle savaşmıyor pistte.

motor değiştiirip sonuncu başlayan büyük takımların 6.lığa kadar çok hızlı yükselme sebebi de bu. çünkü kimse savunma yapmaz o bölgede onlara karşı

iyi de sen daha takımların tutamayacağı pozisyonlar için boştan yere savaşmadıklarını bilmeyen bir adamsın. ben sana ne anlatayım ne dememi bekliyorsun?

adamlar hedefimiz 3.lük dedi 3. oldular. yarış temposunda 35 saniye fark yiyeceği bir arabaya yarışın başında boştan yere savunma yapıp 3.lükten mi olsalardı. olaylara rasyonel bak. ferrari, aston martin ile yarıştı onu da zor zoruna kazandı. 0.8 sn düşürdü alonso son lap. bunda leclercin bottasa tur bindirirken arkasında zaman kaybetmesi de etken oldu. ama yine de 1 sn çok az bir fark. yani leclerc max ile savaşsaydı pozisyonu hem kaybedecek hem de lastiğini bitirecek böylece 4.lüğe belki 5.liğe düşecekti.

20 tane araç olması sizi yanıltıyor sanırım. takımların hepsi birbiriyle yarışmaz, yarışmadığın takıma yol verirsin. daha bunu bile bilmeyen birisisin ben sana neyi açıklayayım. kabul etsen öğrenmeye çalışsan açıklayayım da öyle bir niyet de yok.

bir alpine es kaza 3. olsa arkadan gelen araçların hepsine yol verir vermek de zorunda. onun yarışı diğerleriyle değil mclarenle olur. mclareni ne zaman mağlup edip yerini sağlama alırsa bir sonraki pozisyon için o zaman savaşabilirler. öğrenmen gereken ilk şey, herkes herkesle savaşmıyor pistte.
daha DRS açılmadan da 200 metre yerini koru be kardeşim o kadar da mı rekabetçi değilsin:ROFLMAO:

haklı diye bir şey yok tamamen öznel bir konu. ben birinin diğerine daha üstün olduğunu düşünürken arkadaş tam tersini düşünüyor. Ben bunu söyleyince alıntı yapıp alaycı bir bakış açısıyla yazdığı için detaylıca açıklama gereği duydum kendisine. ilk üye olduğumda da stil olarak gridde zeki sürücüleri beğendiğimi, alonso, leclerc, gasly, alex albon vb gibi belirttim. Hamiltonu da zeki bulurum ama artık şampiyon olarak görmek istemezdim kendisini.

Max, Russell, ocon gibiler de salt agresiftir, bu tarzı sevenler de vardır. bunların hangisinin daha iyi olup olmadığı genelde özneldir. Sorun fikir ayrılığı değil. fikrinize karşı yapılan yorumun tarzı.

Geri
Üst Alt