Formula 1 Takip Başlığı

Russel aslanim , verstappendan hizli tur puani aldi

russellin yeni yumuşak lastikle en hızlı turu alması normal

yalnız russell de mercedesin sainzi, normalde russell hamiltonun arkasında bir yerlerde olmalı ve sainzi zorlaması gerekirdi. çok yavaş kaldı. hamiltonun temposuna ayak bile uyduramadı.

sainz redbull akademisinde, sergio perez de ferrari akademisinde yetişti. keşke ferrari perezi tutsaydı, en azından sainzden daha iyi. ama herhangi biri sainzden iyi olabilir. zaten sanzin ferraride bulunma sebebi güçlü sponsorları, yetenekleri değil. nasıl ki stroll, latifi babası sayesinde koltuk buluyorsa sainz de o ekipten. bir de ferrari leclerc ve sainze eşit şartlar tanıyınca iyice berbat durumaa düşüyorlar.

perez günün sürücüsü olur mu bilmem çünkü inanılmaz performanslar izledik, alonso ve hamilton çok iyilerdi, leclerc ile perez de iyiydi ama ben olsam alonso ya da hamiltonu günün sürücüsü seçerdim. daha sonra alonso ve leclerc ve perez derdim. perez alonso leclerc gibi adamlar zaten sokak pistlerinde ekstra güçlüler. sokak pistlerinin favorileri olduğunu söylemişlerdi. max sevmediğini söylemişti sokak pistlerini, sebebi malum, klasik pistlerdeki kadar cürretkar değil yarışlarda max

Perez buyur etmezse ve Red Bull fazla sabotaj uygulamazsa takim arkadasiyla ciddi bir sampiyonluk yarisi icerisine girebilir. Diger sürücülerin yaris kazanmasi cok zor.

Perez buyur etmezse ve Red Bull fazla sabotaj uygulamazsa takim arkadasiyla ciddi bir sampiyonluk yarisi icerisine girebilir. Diger sürücülerin yaris kazanmasi cok zor.
görüyorum ve arttırıyorum PEREZ verstappen den daha hızlı sürücü, hatta gecen sene baya iyi durumdayken REDbull çok sabotaj uyguladı Perez e aynı aracı ikisine verseler perez öpüp atar verstappeni, görün bakın bir sonraki yarışta perez in aracında neler olucak

görüyorum ve arttırıyorum PEREZ verstappen den daha hızlı sürücü, hatta gecen sene baya iyi durumdayken REDbull çok sabotaj uyguladı Perez e aynı aracı ikisine verseler perez öpüp atar verstappeni, görün bakın bir sonraki yarışta perez in aracında neler olucak

katılabilirim buna, yalnız şu var. Ferrari de rb'den daha çabuk bir araç. Ama bu çabukluğu sürekli devam ettirebilmesine engel olan bir çok faktör var. Perez, max'tan daha hızlı olabilir. Ama genel tabloda maxın ortalaması perezi öldürür, yer bitirir.

arabalara benziyor bu ikisinin durumu
Ferrari: perez
RB: max

bir kaç kere en hızlı olmak değil de ortalamada belli bir hızda olmak daha önemli. yani istikrar. bu konuda da max perezden çok üstün. perez şu performansın biraz düşüğünü verse ama sezon boyu verse şampiyon olur. Max'a yılda 4-5 yarışta 10 saniye fark atıp diğer yarışlarda gerisinde kalırsan maxtan daha hızlı olman işe yaramıyor.

ferrari f1-75 ve 2023 araçlarının mimarı david sanchez ferrariden istifa etmişti, eski takımı mclarene tekrar geçti.

gelecek yıllarda mclarenin de güçlendiğine şahit olabiliriz.

Perez Maxtan daha mı hızlı şoför
evet kardeşim sebepmi RB her zaman aracı verso ya göre hazırlıyor. Hiç bir zaman Perez e göre hazırlamadı. gecen sene benzer araç ellerinde olduğunda verso yu perez e karşı gördük. verso hemen mırıldanmaya başladı HORNER denilen dall.ma da geri vites yaptı ve aracı versoya göre tekrar hazırladı. güncellemeleri önce verso ya verdi buna ragmen perez 2 oldu.

ayrıca verso en basit durumda bile carlayan bir tip sürekli şikayet eden bir eleman dün de bunu gördük RUSSEL a karşı.
2 sene önce hamilton a yapmadıklarını bırakmadı bu herif neredeyse adamın ölmesine sebep olucaktı.

1683126420395.webp

Bu aslında güncellemeler için önem taşıyor bütçeden yemediğimiz sürece güncellemelere yarar.
Bu saatten sonra kimsenin bütçe sınırını önemsediğini sanmam. RB ödül bile aldı diyebiliriz. Toto da yardırır Vasseur da yardırır. canına okurlar bütçenin. Hele gelecek yıl daha kötü olur. Aralarında en fakir RB kalıyor. Er ya da geç RB 3. en iyi takım konumuna düşecektir eğer ki diğer iki eşek doğru kişilerle doğru yatırımları yaparsa. Çünkü paradan çok nasıl kullanıldığı önemli.

kimse hamiltonu bu konumda hayal etmezdi. 3-5 yıl sonra piastri'nin max'a tur bindirdiği bir tablo çok uzak değil. hele ki konu f1 ise. Aynısı diğerleri için de geçerli. Sainzi williamsta görmek vb gibi. olur ya da olmaz, bu ihtimal hiç bir zaman uzak değil. 2021'de 2 yıl sonra max'ın hamiltona tur bindireceğini deseniz yine gülenler oluırdu

Bu saatten sonra kimsenin bütçe sınırını önemsediğini sanmam. RB ödül bile aldı diyebiliriz. Toto da yardırır Vasseur da yardırır. canına okurlar bütçenin. Hele gelecek yıl daha kötü olur. Aralarında en fakir RB kalıyor. Er ya da geç RB 3. en iyi takım konumuna düşecektir eğer ki diğer iki eşek doğru kişilerle doğru yatırımları yaparsa. Çünkü paradan çok nasıl kullanıldığı önemli.

kimse hamiltonu bu konumda hayal etmezdi. 3-5 yıl sonra piastri'nin max'a tur bindirdiği bir tablo çok uzak değil. hele ki konu f1 ise. Aynısı diğerleri için de geçerli. Sainzi williamsta görmek vb gibi. olur ya da olmaz, bu ihtimal hiç bir zaman uzak değil. 2021'de 2 yıl sonra max'ın hamiltona tur bindireceğini deseniz yine gülenler oluırdu
Miami-Imola-Barcelona da peş peşe büyük güncelleme gelecek muhtemelen SF-23'den eser kalmaz.

Geri
Üst Alt