- 13 Ekim 2014
- 108.817
- 58.477
- 4.588
Russel aslanim , verstappendan hizli tur puani aldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soft lastikle de alsın bir zahmet.Russel aslanim , verstappendan hizli tur puani aldi
görüyorum ve arttırıyorum PEREZ verstappen den daha hızlı sürücü, hatta gecen sene baya iyi durumdayken REDbull çok sabotaj uyguladı Perez e aynı aracı ikisine verseler perez öpüp atar verstappeni, görün bakın bir sonraki yarışta perez in aracında neler olucakPerez buyur etmezse ve Red Bull fazla sabotaj uygulamazsa takim arkadasiyla ciddi bir sampiyonluk yarisi icerisine girebilir. Diger sürücülerin yaris kazanmasi cok zor.
görüyorum ve arttırıyorum PEREZ verstappen den daha hızlı sürücü, hatta gecen sene baya iyi durumdayken REDbull çok sabotaj uyguladı Perez e aynı aracı ikisine verseler perez öpüp atar verstappeni, görün bakın bir sonraki yarışta perez in aracında neler olucak

evet kardeşim sebepmi RB her zaman aracı verso ya göre hazırlıyor. Hiç bir zaman Perez e göre hazırlamadı. gecen sene benzer araç ellerinde olduğunda verso yu perez e karşı gördük. verso hemen mırıldanmaya başladı HORNER denilen dall.ma da geri vites yaptı ve aracı versoya göre tekrar hazırladı. güncellemeleri önce verso ya verdi buna ragmen perez 2 oldu.Perez Maxtan daha mı hızlı şoför![]()
Bu saatten sonra kimsenin bütçe sınırını önemsediğini sanmam. RB ödül bile aldı diyebiliriz. Toto da yardırır Vasseur da yardırır. canına okurlar bütçenin. Hele gelecek yıl daha kötü olur. Aralarında en fakir RB kalıyor. Er ya da geç RB 3. en iyi takım konumuna düşecektir eğer ki diğer iki eşek doğru kişilerle doğru yatırımları yaparsa. Çünkü paradan çok nasıl kullanıldığı önemli.Bu aslında güncellemeler için önem taşıyor bütçeden yemediğimiz sürece güncellemelere yarar.
Miami-Imola-Barcelona da peş peşe büyük güncelleme gelecek muhtemelen SF-23'den eser kalmaz.Bu saatten sonra kimsenin bütçe sınırını önemsediğini sanmam. RB ödül bile aldı diyebiliriz. Toto da yardırır Vasseur da yardırır. canına okurlar bütçenin. Hele gelecek yıl daha kötü olur. Aralarında en fakir RB kalıyor. Er ya da geç RB 3. en iyi takım konumuna düşecektir eğer ki diğer iki eşek doğru kişilerle doğru yatırımları yaparsa. Çünkü paradan çok nasıl kullanıldığı önemli.
kimse hamiltonu bu konumda hayal etmezdi. 3-5 yıl sonra piastri'nin max'a tur bindirdiği bir tablo çok uzak değil. hele ki konu f1 ise. Aynısı diğerleri için de geçerli. Sainzi williamsta görmek vb gibi. olur ya da olmaz, bu ihtimal hiç bir zaman uzak değil. 2021'de 2 yıl sonra max'ın hamiltona tur bindireceğini deseniz yine gülenler oluırdu