- 18 Mayıs 2011
- 53.173
- 57.074
- 4.613
Araba sürmesini severmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yan koltuğuda çok seviyorum.Araba sürmesini severmisin

Serhan Acar anlatmazsa gidip Bein Sports'da izlemem F1 TV'den izlemek daha iyi hem görüntü kalitesi çok iyi daha mantıklı olacaktır.
Araçta SF ismini görünce bana bi gerilme geldi.
Bu sene araçta ümitliyim pek bir haber çıkmaması ümitlerimi arttırıyor normalde İtalya basını her sene başında olduğu gibi "Ferrari kayıp olan 20 beygiri buldu, araç tüy gibi hafifledi artık kanatlanıp uçacak, bu sene şampiyon olacağız" gibi ifadeleri görmediğim için SF-24 bana umut veriyor.F den devam etmelerini isterdim bende bide 24 degil de 2024 olsa f 2024 olsa f2004 gibi bi arac yapsalar felan hayaller iste

O zaman bos bogazli geneyi gormemissin hocam bahreynde ilk yaristan canın sıkılmasin diye Ferrari'nin yeni araçla ilgili simülatörden aldığı yanıtlar olumluBu sene araçta ümitliyim pek bir haber çıkmaması ümitlerimi arttırıyor normalde İtalya basını her sene başında olduğu gibi "Ferrari kayıp olan 20 beygiri buldu, araç tüy gibi hafifledi artık kanatlanıp uçacak, bu sene şampiyon olacağız" gibi ifadeleri görmediğim için SF-24 bana umut veriyor.![]()