Formula 1 Takip Başlığı

odatv_image_102__a2626529d6a847.jpg

F den devam etmelerini isterdim bende bide 24 degil de 2024 olsa f 2024 olsa f2004 gibi bi arac yapsalar felan hayaller iste
Bu sene araçta ümitliyim pek bir haber çıkmaması ümitlerimi arttırıyor normalde İtalya basını her sene başında olduğu gibi "Ferrari kayıp olan 20 beygiri buldu, araç tüy gibi hafifledi artık kanatlanıp uçacak, bu sene şampiyon olacağız" gibi ifadeleri görmediğim için SF-24 bana umut veriyor. :asd:

Bu sene araçta ümitliyim pek bir haber çıkmaması ümitlerimi arttırıyor normalde İtalya basını her sene başında olduğu gibi "Ferrari kayıp olan 20 beygiri buldu, araç tüy gibi hafifledi artık kanatlanıp uçacak, bu sene şampiyon olacağız" gibi ifadeleri görmediğim için SF-24 bana umut veriyor. :asd:
O zaman bos bogazli geneyi gormemissin hocam bahreynde ilk yaristan canın sıkılmasin diye Ferrari'nin yeni araçla ilgili simülatörden aldığı yanıtlar olumlu

suphesiz azaltiyor ama dominasyon bu sporun bir parcasi ozellikle 70lerden sonra.70 ler lotus 80 ler mclaren 90 lar basi williams 2000 ferrrari sonra redbull mercedes simdi yine redbull.Sporun selameti acisindan domine etmesi gereken takim sahlanan essek ama nerdee

Geçen demiştim bu sene hiç haber çıkmıyor aslında uzun yıllardan sonra ilk kez böylesi bir durum var. Normalde İtalyan kaynaklar "Kaybolan 20 beygir bulundu, araç bu sene şampiyonluğun en büyük adayı, rakiplerden 30 beygir fazlası var" gibi keskin ve net ifadeleri aktarıyorlardı.

Geçen senenin başında araç virajdan viraja değişen karakteristik özelliği vardı hem understeer hem oversteer yaşayıp aşırı dengesiz bir araçken sezon sonuna doğru stabil hale getirilip aynı zamanda son yarışların hiçbirine güncelleme getirmeden yarış kazanma aynı zamanda da podyumda olma başarısı önemliydi.

Araçta hız var sıralama turları zaten bunu gösteriyor fakat yarış temposunda lastik kullanımı özellikle Hard kullanımını hiç sevmiyor. Geçen seneki araçta lastik kullanımın kötü olması Hard lastiği sevmemesi aracın arkası ve arka süspansiyonların ciddi önemi var bütçe sınırı olduğu için genelde aracın sezon başı yakaladığı performans önemli çok ciddi komple değişimler yapmayı tercih etmiyorlar.

Leclerc'in 1. pilot olduğu artık kesinleşti diyebiliriz Ferrari içinde de artık kabul görüyor aracı tamamen onun geri bildirimleri üzerinden oluşturuluyor. Binotto'nun yaptığı hataları yapacaklarını sanmıyorum bu sene ilk 2'de kesin oluruz şampiyonluk için sezon içi gelişimini görmek lazım.

Geri
Üst Alt