Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
Torrent kullan,olmaması imkansız,ama türkçe zor tabii.Canlı izledim iptvden full tekrarı yok u internette bi
Yerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrent kullan,olmaması imkansız,ama türkçe zor tabii.Canlı izledim iptvden full tekrarı yok u internette bi
Yerde
Müdür ipt denen bişey var dünyadaki bütü ücretli ücretsiz şifreli şifresiz her kanalı izleyebiliyosun bunlara gerek yok sadece ben tekrarını izlemek istiyorum türkçe olarakYarış anında bir çok özelliği olan F1 TV var son 40 senedeki tüm yarışların, sıralama turlarının, antrenmanların tekrarı dahi var Pro üyelikte yarışı dahi canlı seyredebiliyorsunuz bunun düşük üyeliği de var o da yarışlardan 48 saat sonra izleme hakkı veriyor ama geçmişteki tüm yarışlara erişim aynı şekilde devam ediyor aradaki tek fark Pro'da yarış anında verileri de takip edebiliyorsunuz diğerinde 48 saat sonra veriler ulaşılıyor.
Türkçe anlatımlı tüm yarışı kayıt alan ya da izlenen bir yer bilmiyorum genel de televizyonlar da geriye sarma yöntemi veya kayıt sistemiyle izleyen vardır.
s sport üyeliğimi vereyim izle rtaş dm gelMüdür ipt denen bişey var dünyadaki bütü ücretli ücretsiz şifreli şifresiz her kanalı izleyebiliyosun bunlara gerek yok sadece ben tekrarını izlemek istiyorum türkçe olarak
Yok ben anlamadım zaten ben şuan iptv ile sportsun 1297546665 tane kanalını canlı izleyebiliyorum demek istediğim dünki yarışın tekrarını şuan nerden izlicem internette varmıs sport üyeliğimi vereyim izle rtaş dm gel
sen bana bir mesaj at rtaş ben sana hesabımı vereyim tekrarını hemen izlersinYok ben anlamadım zaten ben şuan iptv ile sportsun 1297546665 tane kanalını canlı izleyebiliyorum demek istediğim dünki yarışın tekrarını şuan nerden izlicem internette varmı
Araç 1-2kg hafif olup hızlı olayım diye kilo vermeye çalışıyor tam bir ağlak
Yeni başlıyoruz
Yeni başlıyoruz
Yeni başlıyoruz
bir haftada şampiyonluk moduna girdiler