Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.124
- 33.540
- 3.073
Balonilton
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem wasfın hem oralın aynı anda desteklediği ekibin galip gelmesi de hayli ilginç bi mevzuYalnız Hamilton'a sardığımız günden beri adamın başına gelmeyen kalmadı.
dmye s sport hesabını bıraktım rtaş city maçında hesaptan uzayalım yeterFull yarışı tekrar izleyebileceğimiz bir link var mıdır acaba?
GSC effectYalnız Hamilton'a sardığımız günden beri adamın başına gelmeyen kalmadı.
Sıralama turlarında Alonso kazası olmasa muhtemelen Ferrari'den duble görecektik gene de Verstappen'in DNF olmasından sonra pek önemi kalmadı hatta bizim için daha iyi oldu Leclerc farkı daha da açmış duruma geldi. Honda motorunun sıkıntılı olduğu baştan beri belli istedikleri kadar yakıt ya da başka bir sorun desinler 3 yarıştır Honda motorları dayanıklılık sorunu yaşıyor muhtemelen ilerleyen süreçte gücü biraz kısacaklardır aksi durumda bu problemi yakın bir zaman da çözebileceklerini sanmıyorum eğer aynı şekilde devam ederlerse yarışı tamamlayabileceklerini sanmıyorum.Sıralama turlarında 1-2 Ferrari olur yarış temposunda da 0.4 sn fark açılır rahat bir galibiyet bekliyorum.
Alpine için ne düşünüyorsun?Sıralama turlarında Alonso kazası olmasa muhtemelen Ferrari'den duble görecektik gene de Verstappen'in DNF olmasından sonra pek önemi kalmadı hatta bizim için daha iyi oldu Leclerc farkı daha da açmış duruma geldi. Honda motorunun sıkıntılı olduğu baştan beri belli istedikleri kadar yakıt ya da başka bir sorun desinler 3 yarıştır Honda motorları dayanıklılık sorunu yaşıyor muhtemelen ilerleyen süreçte gücü biraz kısacaklardır aksi durumda bu problemi yakın bir zaman da çözebileceklerini sanmıyorum eğer aynı şekilde devam ederlerse yarışı tamamlayabileceklerini sanmıyorum.
Imola GP'de daha da ezici bir üstünlüğümüz olacak tur başı 0.5-0.6 sn fark açabiliriz Mercedes ve RB birbirleriyle rekabet halinde olacaktır. Mercedes için 3'ncülük savaşı görebiliriz muhtemelen de Verstappen en iyi ihtimal 3 tahminim 4'ncü olacaktır.
Düzlükler de çok hızlılar ama virajlarda zaman kaybediyorlar aslında RB'ye benzer yapıları var zaman kazandıkları alanlar birbirine benziyor mesela sıralama turlarında Alonso kaza yapmasa pole alabilirdi deniyor fakat şu atlanıyor 2. denemelerde süre daha da düşmüştü muhtemelen 3-4-5 arasında bir yere yerleşecekti hem kendini hem Sainz'ı yaktı. Imola'da muhtemelen Mclaren arkasında bitirirler gibi duruyor orada ilk 10'da olmak için ellerinden geleni yaparlar tabi gelecek güncellemelere bağlı bazı takımlar biraz daha hızlanabilir. 1-2 Ferrari 3-4-5-6 Mercedes / RB paylaşır 7-8 hata yapmazlarsa Mclaren olabilir tabi bazı takımların güncellemeleri geriye götürebilir ya da bazılarını hızlandırabilir o yüzden ilk 6 değişmez sonrası her şey olur. Alpine için dayanıklılık sorunu da var Redbull gibi onlarda da aynı sorunlar var sezon boyu etkileyecek.Alpine için ne düşünüyorsun?
Pole alamazdı ama ilk 4'e girebilecek turu atıyordu muhtemelen. Alonso'dan ziyade Sainz'ın turu çöpe gitti o üzdü beni. 1-2 yapabilirdik yarışta. Alpine için de yine aynı düşünüyoruz. İlginç bir sezon olacak, gelişimleri çok merak ediyorumDüzlükler de çok hızlılar ama virajlarda zaman kaybediyorlar aslında RB'ye benzer yapıları var zaman kazandıkları alanlar birbirine benziyor mesela sıralama turlarında Alonso kaza yapmasa pole alabilirdi deniyor fakat şu atlanıyor 2. denemelerde süre daha da düşmüştü muhtemelen 3-4-5 arasında bir yere yerleşecekti hem kendini hem Sainz'ı yaktı. Imola'da muhtemelen Mclaren arkasında bitirirler gibi duruyor orada ilk 10'da olmak için ellerinden geleni yaparlar tabi gelecek güncellemelere bağlı bazı takımlar biraz daha hızlanabilir. 1-2 Ferrari 3-4-5-6 Mercedes / RB paylaşır 7-8 hata yapmazlarsa Mclaren olabilir tabi bazı takımların güncellemeleri geriye götürebilir ya da bazılarını hızlandırabilir o yüzden ilk 6 değişmez sonrası her şey olur. Alpine için dayanıklılık sorunu da var Redbull gibi onlarda da aynı sorunlar var sezon boyu etkileyecek.