Formula 1 Takip Başlığı

1653231137971.webp

Zaten isyan edemeyen karaktere ayıp edilmez. Yarışma ve şampiyonluk ruhu başka bişey. Ben mücadelesini yine normali içinde pistte vermesini izlemek isterdim.
Tabii ki öyle ama işin içinde milyonlar var o bir sıralama değişimiyle, şampiyonlukla. Takıma avantaj sağlayacak konumdaysa bunu yerine getiriyor. Perez 32 yaşına geldi zaten, işinin de takıma en faydalı senaryoyu sağlamak olduğunu biliyor. Bunlar normal şeyler. Yarışacak konumda olduklarında zaten yarışıyorlar. Takım liderliği neden riske etsin ki şampiyona lideri yarış dışı kalmışken

Perez agresif bir pilot ama şampiyonluk ruhu için de takımda şampiyon olabilecek bir sözleşmeye ve konuma sahip olması gerekiyor. Rosberg - Hamilton ikilisi dışında iki pilotun da bu konumda olduğu pek bir sezon hatırlamıyorum. Perez'in yarışmacı, rekabetçi ruhuna laf etmek çok doğru olmaz ama şampiyonluğa yarışamayacağını da biliyor.

Bu yarış özelinde de zaten lastik avantajı Max'in elindeydi. İstese de rekabet edecek konumda değildi

Şu meşrubatçılar elini kolunu sallaya sallaya yine geçiş töreni izletecekler nedir bunlara bu kadar izin verilmesi, motor geliştirme kuralı kaldırılsa da Mercedes Ferrari arasında motor sporları çekişmesi izlesek

Monacomuzun prensi, kötülerin korkulu rüyası, iyilerin kahramanı, kara gün dostu Leclercimiz tertemiz yarış çıkarırken araba bizi yarı yolda bıraktı. Muhtemelen kameralar kendisini sadece damalı bayrağı geçerken gösterecekti ama şanssızlık işte.

Yalnız Sainz efendi sen ne yapıyorsun baba ya ? Kontratı alınca yatışa geçen 3 büyükler futbolcusu gibi takılıyorsun. Startta batırdın, sonra dışarı uçmalar falan. Leclerc'i arkadan takip edebilse hadi Leclerc yarış dışı kaldı sen götür yarışı. Bir yarışı da sen kazan arkadaş. Bindin Leclerc'in sırtına, çocuk bel fıtığı oldu senin yüzünden.

kralinton son yarışta heyecanlandırdı, russell da muazzam bi potansiyel. öndeki araçlar zortlamayı bırakırsa bu kez en az 3 başlı muazzam bi sezon izleyebiliriz.

15.00 MonacoGP 1. Antrenman (S Sport Plus)

Sainz yeter be kardeşim beğenmiyosan aracı çek git.

verstappen antrenmanlarda siralama turlarinda pek kasmiyor anlasilan. tamamladigi yarislarin hepsini kazandi adam

Geri
Üst Alt