Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.687
- 76.830
- 4.218
Alonso 1 Verstappen 2 Hamilton 3 Russell 4 oldu.Hamilton ve Russell 1-2 oldu muhtemelen Redbull ve Ferrari halen rahat takılıyorlar ellerini açmak istemiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alonso 1 Verstappen 2 Hamilton 3 Russell 4 oldu.Hamilton ve Russell 1-2 oldu muhtemelen Redbull ve Ferrari halen rahat takılıyorlar ellerini açmak istemiyorlar.
Sir Lewis bu sene 8 i yapip ugurlama vakti. Bize katilin!Sampiyon mu olacaksiniz ulan diye seslenmek istiyorum Totoşa. Butun F1 camiasi Horner terorune karsi Ferrari saflarinda bulusmali.
Vers 2 oldu sanmiyorum artikHamilton ve Russell 1-2 oldu muhtemelen Redbull ve Ferrari halen rahat takılıyorlar ellerini açmak istemiyorlar.
q1'de +300 saniye fark çat q2'de +700 saniye fark herkes ne oluyor diyecek çat q3'te 1.5 saniye farkı koduk mu çil yavrusu gibi dağılacaklarHamilton ve Russell 1-2 oldu muhtemelen Redbull ve Ferrari halen rahat takılıyorlar ellerini açmak istemiyorlar.
Pist sıcaklıklarında farkı var dün herkes akşama göre ayar yapmıştı sıralama turları için bozmak istememişlerdir.1.30 atmıştı Alonso dün bugün 1.32 ile liderliği aldı
ÇOK HIZ SAKLANIYOR
Hileli motoru piyasaya sürme vakti gelmişti.Vasseur Hocamiz artik yeter hiz sakladigimiz. Sal, birak ipini artik Leclerc'in.
1.5 saniye fark bekliyorum 1.28 ile poleFena hız saklamışız pole alınabileceği ifade ediliyor.