Formula 1 Takip Başlığı

Ham p5 yapti

Russell sen cöpün cöpüsün

perez 0.292 fark yemiş hemen arkasındaki sainz 0.813 korkunç bir fark.

leclercin turu inanılmazdı

ama önemli olan yarış, lastikleri yemezse ferrari kolay kolay vermez burayı. şehir pistlerinde leclerc ve perez en iyileri

TD39'un düzenlenmesi ve Ferrari'nin getireceği büyük güncellemelerle Verstappen daha galibiyet yüzü göremez belki bu hafta kazanabilir ama Miami ve İmola'ya gelecek güncellemeler sonrası boşa ümitlenmesin 2. ve 3. sıraya alışsın.

leclerc: aston ve mercedesten önde olmayı beklerken pole aldık, ama hala redbull bizden hızlı, 1.liği korumak zor olacaktır.

kesinlikle doğru bir yaklaşım.

Hamilton şaşırtmadı değil normalde 7-8 bekliyordum
hocam hamilton yine iyi iş çıkardı. russell sapı normalde qualilerde daha iyi iş çıkarıyordu. q1 ve 2de mercedesler ilk 10 içerisine girmekte zorlandığı yerde hamiltonun son turları iyiydi.

ama mercedes geriye gitmiş gibi özellikle top speed konusunda

hocam hamilton yine iyi iş çıkardı. russell sapı normalde qualilerde daha iyi iş çıkarıyordu. q1 ve 2de mercedesler ilk 10 içerisine girmekte zorlandığı yerde hamiltonun son turları iyiydi.

ama mercedes geriye gitmiş gibi özellikle top speed konusunda
Sürtünmesi fazlaydı arka kanada ayar çekerler.

3'te kapanır 63'te

jusz0fv.jpg

2. ve 3. Antrenmanların olmaması gayet güzel oldu yarın Sprint sıralaması ve yarışıyla beraber yarış tempolarını da görebiliriz. Bu tarz yenilikler Formula 1'e heyecan katar sıralamalarda tüm lastiklerin kullanılacak olması da heyecan katar keyifli bir hafta sonu olacak. Geçen sene ki Sprint yarışı saçmaydı bu sefer ki daha güzel olmuş.

Sürtünmesi fazlaydı arka kanada ayar çekerler.
arka kanat sürtünmesi ile halledilebilecek kadarsa evet. Üstelik onla da oynayabileceğin bellirli bir sınır var parc-ferme gereği.
Side-pod kısmında değişim gördüm mercedeste. muhtemelen alt tabakasını da yenilediler. Sorun buralardan mı yoksa downforce etkisi mi onu da bir kaç yarışta anlarız. Eğer güncellemeler sonucu araç geriye gittiyse hamilton adına üzücü bir yıl olacaktır.

arka kanat sürtünmesi ile halledilebilecek kadarsa evet. Üstelik onla da oynayabileceğin bellirli bir sınır var parc-ferme gereği.
Side-pod kısmında değişim gördüm mercedeste. muhtemelen alt tabakasını da yenilediler. Sorun buralardan mı yoksa downforce etkisi mi onu da bir kaç yarışta anlarız. Eğer güncellemeler sonucu araç geriye gittiyse hamilton adına üzücü bir yıl olacaktır.
Mercedes özelinde güncellemelere çok dikkat etmedim ama Ferrari'nin düşük DF üreten arka kanatla 2. sektörde bile suyunu çıkarması aracın gelişimini gösteriyor. Umarım lastik kullanımı da iyi seviyededir rekabetçi olmak istiyorsak hız kadar lastik kullanımı önemli önümüzdeki 2 yarışta doğru güncellemeler devam ederse sezonun kalanı için bambaşka şeyler konuşulabilir. Bir geri dönüş hikayesi olacaksa da Sainz'a büyük iş düşecek tek başına Leclerc yetmez.

Geri
Üst Alt