Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.704
- 76.854
- 4.218
Benim bildiğim Leclerc 2. turda çıkar masaya vurur pole alır.
Bu işi biliyoruz.Tahminim
1- Leclerc
2- Verstappen
3- Perez
4- Sainz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim Leclerc 2. turda çıkar masaya vurur pole alır.
Bu işi biliyoruz.Tahminim
1- Leclerc
2- Verstappen
3- Perez
4- Sainz

Hamilton şaşırtmadı değil normalde 7-8 bekliyordum5- Alonso
6- Norris
HAMILTON SELAMM
hocam hamilton yine iyi iş çıkardı. russell sapı normalde qualilerde daha iyi iş çıkarıyordu. q1 ve 2de mercedesler ilk 10 içerisine girmekte zorlandığı yerde hamiltonun son turları iyiydi.Hamilton şaşırtmadı değil normalde 7-8 bekliyordum
Sürtünmesi fazlaydı arka kanada ayar çekerler.hocam hamilton yine iyi iş çıkardı. russell sapı normalde qualilerde daha iyi iş çıkarıyordu. q1 ve 2de mercedesler ilk 10 içerisine girmekte zorlandığı yerde hamiltonun son turları iyiydi.
ama mercedes geriye gitmiş gibi özellikle top speed konusunda
arka kanat sürtünmesi ile halledilebilecek kadarsa evet. Üstelik onla da oynayabileceğin bellirli bir sınır var parc-ferme gereği.Sürtünmesi fazlaydı arka kanada ayar çekerler.
Mercedes özelinde güncellemelere çok dikkat etmedim ama Ferrari'nin düşük DF üreten arka kanatla 2. sektörde bile suyunu çıkarması aracın gelişimini gösteriyor. Umarım lastik kullanımı da iyi seviyededir rekabetçi olmak istiyorsak hız kadar lastik kullanımı önemli önümüzdeki 2 yarışta doğru güncellemeler devam ederse sezonun kalanı için bambaşka şeyler konuşulabilir. Bir geri dönüş hikayesi olacaksa da Sainz'a büyük iş düşecek tek başına Leclerc yetmez.arka kanat sürtünmesi ile halledilebilecek kadarsa evet. Üstelik onla da oynayabileceğin bellirli bir sınır var parc-ferme gereği.
Side-pod kısmında değişim gördüm mercedeste. muhtemelen alt tabakasını da yenilediler. Sorun buralardan mı yoksa downforce etkisi mi onu da bir kaç yarışta anlarız. Eğer güncellemeler sonucu araç geriye gittiyse hamilton adına üzücü bir yıl olacaktır.