Formula 1 Takip Başlığı

serhan acar burak demirörgü adıyla foruma kayıt olmuş.

alakam yok :D f1 tv'den takip ediyorum yarışları. Detaycı biri olduğum belli. detaylara önem veriyorum. serhanın sunduğu yayın çok yavan verilere sahip. TV'den izlememeye özen gösteririm. Orta sıralardaki çekişmeleri seviyorum. TVde gösterilmiyor oralar

Mclaren'in hızlanacağını düşünüyorum. Bir sürü takımda güncelleme gelecek. Yağmur yağarsa bu güncellemelerin işe yarayıp yaramayacaklarını anlamak çok daha zor olacak. öte yandan yağmur gelirse sonucun mevcut şartlar altında (güncellemeleri hariç tutuyorum) yine değişmeyeceğini düşünüyorum.

Ferrarideki termal aşınma yağmur lastiklerinde de geçerli. Yani ıslak zeminde bile aşırı ısınma mevcut. Bunun sebebinin zemin ve süspansiyon olduğunu söylemiştik. Full depoda yani yarış başında durum daha vahim.

Mercedes kapalı kutu, getirecekleri güncellemeleri görecez. 1 hafta öncesinden söylüyorlardı %50 yağmurlu olacak diye. Yağmur olursa Alonso'nun podyum kazanma şansı hatta galibiyet kazanma şansı biraz artar. ama çok değil. Çünkü öndeki genç sürücüler de yağmurda çok iyi performans sergiliyorlar. Onları kuru zeminde nasıl geçmek zorsa yağmurda da zor.

geçen senle max konusunda tartışmamızın sebebin benziyor bu da. max ve george salt gergin ve agresif adamlar. Ama en azından max sadece pist üzerinde agresif. eski dönemlerini izleyenler zaten çoktan maxtan nefret ediyorlar. Max bir ergen iken, gazetecilere böyle soru sormaya devam ederseniz size kafa atarım gibi ilginç çıkışlarda bulunuyordu. Neyseki max büyüdü ve ergenliğini atlattı. Ama george için aynısını söylemek zor. George hala agresif bir ergen. Pistte de agresif. Bu tür karakterleri sevmiyorum pek. ama nefret de etmiyorum.

Bu ikisi arasındaki gerginliği izledim, max şaka yoluyla george'a yol vermesi gerektiğini söyleyince, george sert bir çıkış yaparak aynana bak diyor. Halbu ki Baküde geçiş yaptığı zaman sağ tekeri kitleyip max'ın sol side-poduna çarpıp hasar bırakıyor. teker kitlemeyip çizgiyi alıp geçiş yapıp maxı duvara sıkıştırsa ve bu senaryoda ağlayan max olsaydı george haklı diyecektim. tekeri kitleyip aldığın çizgiden taşmışsın ve rakibinin aracına çarparak hasar bırakmışsın. bunun üstüne yarış sonu seni gülerek şaka yoluyla uyarmış sen de aynana bak deyip ters yapmışsın. George'un bu senaryoda savunulacak tarafı yok. insanlar hatalıyken, hatalarını kabul etmeyip diretmeleri beni irrite ediyor.

en nihayetinde hatalı sürücü günün sonunda I am stupid diyebilmeli.

antrenmanları izliyordum iyi insan lafının üzerine gelirmiş :D

sdsds.png

red flag, hulkenberg kazması kaza yaptı.
çok kaza yapıyor, masraf açıyor diye gönderdikleri mick shoemaker gülüyordur arkasıyla bu takıma. en azından mick yarışabiliyordu. Hülkenberg değneği lastik korumasını bile beceremedi baküde. 50 tane tur var. lastiğini ne zaman kullanacağını bilmek de bir meziyet. Lastiğini ne zaman nerede ve ne kadar kullanacağını bilmeyenden sürücü olmaz. Bu değneği niye getirdiklerini çözememiştim zaten. Şimdi pişman olmuşlardır.

mercedes 1-2 !!!

Iste simdi sictiniz allison reyiz yine mucize yaratti

Ferrari 1. Antrenman da gene kısık motor ayarlarıyla muhtemelen araç ayarı üzerine çalıştılar 2. antrenmanda motor muslukları açılır.

FvY3RYYWwAER9i-

Geri
Üst Alt