Formula 1 Takip Başlığı

Ferrari 1. Antrenman da gene kısık motor ayarlarıyla muhtemelen araç ayarı üzerine çalıştılar 2. antrenmanda motor muslukları açılır.

FvY3RYYWwAER9i-
motor yılın patlamasını yaşar

Ferrari 1. Antrenman da gene kısık motor ayarlarıyla muhtemelen araç ayarı üzerine çalıştılar 2. antrenmanda motor muslukları açılır.

FvY3RYYWwAER9i-
ulan var ya yazacaktım ha, düzlükte ferrarinin hızı 286 falandı drs kapalı. şaşırdım acaba yüksek downforce mu deniyorlar diye :D
düşük moddan ziyade sürekli garaja girdikleri için farklı ayar deniyorlar. en optimalini bulmaya çalışacaklar. ama motorlar zaten biraz daha düşükte oluyor antrenmanda. yani doğru diyorsun genel olarak.

FIA'da daha çok sprinti sanırım Redbulların önünü kesmek için getiriyor. Çünkü ne kadar az antrenman yaptırırsanız o kadar random çıkarsınız piste. yani sprintlerin sayısı arttıkça redbulların araçlarını o piste göre en optimal ayarı bulma ihtimalleri düşüyor. Bu noktada Redbullar'a haksızlık olduğunu düşünüyorum. tabi bu her takım için geçerli olsa da bundan en çok zararı en verimli araç görür.

Sainz güncellemelerle fena gitmiyor yeteneğinden değil de araba iyi gösteriyor güncellemeler işe yarıyor gibi normalde Sainz'ın 1 saniye filan fark yemesi lazımdı.

algılara kapılmayalım. ilk antrenman seansından beri hemen hemen her sürücü pist dışına taştı. Kendilerinin dahası güncellenen araçlarının limitlerini bu sayede buluyorlar.

Leclerc aracin limitleri test etmek icin kendini feda ediyor ikidir. Sainz km basi EDS varmis gibi surmeye devam etsin.
Ferrarinin para ile ilgili sorunu yok. Haas malı gibi en azından çok kaza yaptığı için sürücüsünü gönderip daha çok kaza yapan ve daha kötü yarışan sürücü almadılar. Bir de Crashtappen lakabını almış bir sürücünün fanlarının antrenmanda yapılan kazaya bu kadar sevinmeleri ibretlik bir vaka.

bakın şu kazayı yapabilmiş bir sürücünün fanlarının kaza hakkında konuşma hakkı yok
skysports-verstappen-hamilton_5510671.jpg

Ferrarinin para ile ilgili sorunu yok. Haas malı gibi en azından çok kaza yaptığı için sürücüsünü gönderip daha çok kaza yapan ve daha kötü yarışan sürücü almadılar. Bir de Crashtappen lakabını almış bir sürücünün fanlarının antrenmanda yapılan kazaya bu kadar sevinmeleri ibretlik bir vaka.

bakın şu kazayı yapabilmiş bir sürücünün fanlarının kaza hakkında konuşma hakkı yok
skysports-verstappen-hamilton_5510671.jpg

Memleket Maranello'mu Tifosidaş?

Memleket Maranello'mu Tifosidaş?
Benim kız italyan, ama ferrari ile ilişkim spor otomobilleriyle daha fazla. Yarış takımında alfa romeo'ya daha fazla sempati duyarım. Ama Ferrari spor otomobil markasını f1 takımına göre daha çok severim. Alonso'nun şamp yaşayamadığı takımlara çok fazla sempati gösteremesem de İtalya sevgimden dolayı ferrariye karşı affediciyim. İtalya'yı türkiye'den daha fazla severim.

P7 ve P12

aynen neydi o p1,2 felan kendimize geldik

saat 11de sıralama keyfî mi

Geri
Üst Alt