Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.729
- 29.160
- 2.993
Yarın yağış görünüyor. Yalnız 1,5 dakika varken q3 ü bitiren FİA da az yavşak değil ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leklerkin sürdüğü arabaya binmeye korkarim bunlar altına f1 araci veriyor.
Yarın yağış görünüyor. Yalnız 1,5 dakika varken q3 ü bitiren FİA da az yavşak değil ha.
Manuel ehliyeti var mıdır acabaLeklerkin sürdüğü arabaya binmeye korkarim bunlar altına f1 araci veriyor.
İkinci dünya savaşından beri takip ederim gelmiş geçmiş en iyi pilotMüthiş sürücü Lökler bariyerlere mi girmiş gene? A aaaa
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Araba masraflarını perez karşılayacaksa oluru var
Bu arada 16 numaralı aracın vites kutusu yeni değişmişti. Şuan sökülü durumda. Zaten yeni değişmişti. Hasarlıysa ki olası, tekrar değişebilir. Değişirse ceza almayacak diye biliyorum. Arabanın önünü vursa sorun değildi de arka taraf sıkıntılı. Kritik ve hassas parçalar orada, arka süspansiyon da sıkıntılı bir donanım.
Garajdaki teknikerler sabaha kadar arabayı onarmaya çalışacaklar. Yarın DNF olma ihtimali var. Önceki yıllarda monacoda da qualide arkayı vurmuş ertesi gün pole'den başlayacağı yarışta formasyon turu atılırken araba arızalanmış, tek tur atamadan dnf olmuş idi. bunların hepsi hafızada duruyor öylece.
4 TB formula 1 arşivim var. 70li yıllar dahil.
www.instagram.com
gerek yok hocam, kazayı genelde en hızlı araçtakiler değil diğerleri yapar. maxın zorlamasına gerek yok.dikkat ettim de Verstoppen bu sene hiç kaza yapmadı helal olsun stabil sürüyor aracı
www.autosport.com
Burak renktasımızın F1 ile ilgili yorumlarını beğeniyorum. Yorumlarını siz de anlayarak okumaya çalışırsanız F1 ile ilgili bilgi elde edebilirsiniz. Leclerc Verstappenden daha iyi sürücü diyor en iyisi su an zaten Alonso diyor arkadaş. Leclerc aracından maksimum verimi almaya çalışıyor bunu yapmaya çalışırken de patlıyor bir şekilde. Adam kaç tane analiz videosu vs attı ama kimse onları okumamış izlememiş gelip bariyerlere girince puhaha diye yorum atıyor![]()
Yakışmadı renktas... Yıllardır burda birbirimize bu tarz takiliriz üzdünagalarım 3 IQ puanı ile dalga geçmeye çalışıyorlar.