Formula 1 Takip Başlığı

Yarın yağış görünüyor. Yalnız 1,5 dakika varken q3 ü bitiren FİA da az yavşak değil ha.

Leklerkin sürdüğü arabaya binmeye korkarim bunlar altına f1 araci veriyor.

Buna katılmamak namümkün, Sainzin yerinde olmayı ben de istemezdim

Allahtan burda da vurmamış arabayı

Yarın yağış görünüyor. Yalnız 1,5 dakika varken q3 ü bitiren FİA da az yavşak değil ha.

hemen arkada gelen 2 elemanın turlarını sarı bayrak ile geçiştirebilirlerdi. Max arkadan başlasın diye bir şeyler denediler. Çünkü tek düze oldu spor. Hamilton döneminden farkı yok. DRS alanlarını da kısaltmışlardı. Hiç acımıyorum. 2026'ya kadar max'tan başka biri yarış kazanmamalı. Muhteşem çekişmeli geçebilecek bir 5 yılı aptalca bir kararla yediler.

Araba masraflarını perez karşılayacaksa oluru var :D

Bu arada 16 numaralı aracın vites kutusu yeni değişmişti. Şuan sökülü durumda. Zaten yeni değişmişti. Hasarlıysa ki olası, tekrar değişebilir. Değişirse ceza almayacak diye biliyorum. Arabanın önünü vursa sorun değildi de arka taraf sıkıntılı. Kritik ve hassas parçalar orada, arka süspansiyon da sıkıntılı bir donanım.

Garajdaki teknikerler sabaha kadar arabayı onarmaya çalışacaklar. Yarın DNF olma ihtimali var. Önceki yıllarda monacoda da qualide arkayı vurmuş ertesi gün pole'den başlayacağı yarışta formasyon turu atılırken araba arızalanmış, tek tur atamadan dnf olmuş idi. bunların hepsi hafızada duruyor öylece.

4 TB formula 1 arşivim var. 70li yıllar dahil.

motorsporlrında kaza çok normal. 2 yıllık izleyiciler ortalığı bulandırıyor. kazada ölen bir ton sürücü sayarım burada. bu işin parçası bu, maçası yemeyen gidip trafikte taksi sürer

bu gece perez'i lider yapacağız

Araba masraflarını perez karşılayacaksa oluru var :D

Bu arada 16 numaralı aracın vites kutusu yeni değişmişti. Şuan sökülü durumda. Zaten yeni değişmişti. Hasarlıysa ki olası, tekrar değişebilir. Değişirse ceza almayacak diye biliyorum. Arabanın önünü vursa sorun değildi de arka taraf sıkıntılı. Kritik ve hassas parçalar orada, arka süspansiyon da sıkıntılı bir donanım.

Garajdaki teknikerler sabaha kadar arabayı onarmaya çalışacaklar. Yarın DNF olma ihtimali var. Önceki yıllarda monacoda da qualide arkayı vurmuş ertesi gün pole'den başlayacağı yarışta formasyon turu atılırken araba arızalanmış, tek tur atamadan dnf olmuş idi. bunların hepsi hafızada duruyor öylece.

4 TB formula 1 arşivim var. 70li yıllar dahil.

dikkat ettim de Verstoppen bu sene hiç kaza yapmadı helal olsun stabil sürüyor aracı
gerek yok hocam, kazayı genelde en hızlı araçtakiler değil diğerleri yapar. maxın zorlamasına gerek yok.

hamilton max çekişmesi yıllarca sürdü. hamilton her defasında zorlanmadan bastı geçti. ama max sürekli kaza yapıyordu. hamilton fanları ona crashtappen lakabını verdi. o yıllarda merclere oranla rbler zayıf olduğu için aracını sınırda sürüyordu.

Burak renktasımızın F1 ile ilgili yorumlarını beğeniyorum. Yorumlarını siz de anlayarak okumaya çalışırsanız F1 ile ilgili bilgi elde edebilirsiniz. Leclerc Verstappenden daha iyi sürücü diyor en iyisi su an zaten Alonso diyor arkadaş. Leclerc aracından maksimum verimi almaya çalışıyor bunu yapmaya çalışırken de patlıyor bir şekilde. Adam kaç tane analiz videosu vs attı ama kimse onları okumamış izlememiş gelip bariyerlere girince puhaha diye yorum atıyor :)

agalarım 3 IQ puanı ile dalga geçmeye çalışıyorlar. hızlı olmak ile iyi sürücü olmak farkı ayrı şeyler. bu yıl 3. dünya şampiyonluğunu kazanacak sürücüden aynı noktada aynı zamanda tam 50 km daha hızlı viraja pozisyon alan adama maxtan hızlı dedik diye bir kaç şirinlik yapmak isteyen adamın mesajlarını ibret alarak okumaktayım. max redbulları parçalarken çıtınız çıkmıyordu.

size bunu neden iddia ettiğimi telemetrik verilerle ispat ettim. üstelik bunu derken maxı çöp ilan etmedim.

yav hadi ben yanlış yorumlamış, bilgisiz bir adamım

bunu 4 şampiyonluğu bulunan kaliteli bir pilot olarak, kendisini ferrari koltuğundan eden bir çömeze demek büyük bir cesaret. tamam burası futbol forumu ciddi argümanlar sunulmasını beklemiyorum ama furbol seyircisinden farklıdır izleyicisi yine de biraz daha yaratıcı olalım. bak vettel en yeteneklilerinden biri demiyor, gördüğüm en yeteneklisi diyor. vettele güvenin

Burak renktasımızın F1 ile ilgili yorumlarını beğeniyorum. Yorumlarını siz de anlayarak okumaya çalışırsanız F1 ile ilgili bilgi elde edebilirsiniz. Leclerc Verstappenden daha iyi sürücü diyor en iyisi su an zaten Alonso diyor arkadaş. Leclerc aracından maksimum verimi almaya çalışıyor bunu yapmaya çalışırken de patlıyor bir şekilde. Adam kaç tane analiz videosu vs attı ama kimse onları okumamış izlememiş gelip bariyerlere girince puhaha diye yorum atıyor :)

Hocam teşekkür ederim, Vasseur da “When you're fighting for pole, the driver has to push.”
“You can't accuse him of pushing 'too much'. That's how he makes the difference, sometimes the mistake just happens, but I'd rather having him pushing than not.” demişti. ki ben de sınırları çok zorlaması onun en büyük eksikliği olduğunu söylemiştim.

Ama bariyerlere çarpmak kıstası sağlıklı bir veri değil. bir çok insana göre tarihin "en" sürücüsü sennadır. Hayatı bariyerlerde bitmiştir. hem de arabanın kontrolünü basit bir şekilde kaybederek. çok az bir eğim vardı kontrolü kaybettiğinde

Bu bir kıstas ise sennaya iyi bir sürücü diyemezsiniz.

1967 monaco lorenzo bandini, monaco videsu yapmıştım, orada da bandiniye yer vermiştim. videosunu atmayım isteyen girip baksın ama monaco gibi yerde kaza yaparak sonucunda da yanarak can verdi. Örnekleri çoğaltabilirim dileyene.

Tarihin en iyisi senna değil, schumacher diyenler de şu birbirinden komik düz yolda giderken yapılan kazalara bakabilirrler

iksii de değil hamilton diyenleri buraya alalım. 0:54'üncü zamanda başlayan hamiltonun bahreyn yarışı tarihin gördüğü en kötü sürücü performanslarından birisi. hatalar zinciri ta kalkış anından başlıyor. mütemadiyen devam ediyor. bilmeyene izletsen kim bu troll derler öyle rezil bir performans.

sonuç olarak bu bir kıstas değildir ve hepsi de kalitelidir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt