Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.612
- 6.945
- 1.248
Su topigin bile icine ettiniz ya. Tebrik ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin puan kaybetmesi hafta sonunu kurtardi diyebiliriz.Ne bu gerginlik herkesi sakin olmaya davet ediyorum fener kaybetmiş isterse Latifi gelip kazansın keyifleriniz bozulmasın.![]()
Harbiden hamiltona da iki senedir bok gibi araba veriliyor. Seneye bende saldiririm yine insNe bu gerginlik herkesi sakin olmaya davet ediyorum fener kaybetmiş isterse Latifi gelip kazansın keyifleriniz bozulmasın.![]()
Insallah xd SC hamilton icin iyi olabilirLeklerk birazdan şarampole yuvarlanir ve burasi karisir.
Sainz <> Hamilton takasına ne dersin gayet makul gözüküyor.Harbiden hamiltona da iki senedir bok gibi araba veriliyor. Seneye bende saldiririm yine ins![]()
Leclerc 2. sürücü olur, hos SIRdan bir seyler ögrenir, Ferrariyi adam ederSainz <> Hamilton takasına ne dersin gayet makul gözüküyor.
Araç abicim. Sürücü değil. 2026 ya kadar böyle.33 turluk lastiklerle hala en hizli turu atiyo manyak Verstappen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun İmola'sı var Barcelona'sı var rövanşı alırız.Merc> ferrari olmus net