Formula 1 Takip Başlığı

Hamilton Ferrari de deniyor

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sainz yerine geliyormuş hayırlı olsun güzel hamle olacak. Kırmızı tulum içinde görmek isterim.

F1 de bir dedikodu ortaya cikiyorsa cok buyuk ihtimalle dogru cikiyor.Gerci bu is yillardir var ama ilk defa bu kadar ciddi diyorlar.Ferrariyle mscnin rekorunu kirmaktan daha zirve bi is yok f1 de bunu hayal etmis olabilir. Yinede duzgun bi arac verememeleri yuksek ihtimal.Şahlanan essektir vs ama burda 1 sampiyonluk bile baska bir takimdaki 2 sampiyonluktan degerlidir yarismak bile cok ozeldir kisaca Ferrari > F1.

Ferrari'ye düşecek adam mıydın be sen başbuğ Hamilton

bu ferrariyle champ kazanırsa tüm kıyaslamalar sona erer biz de sir lws hamilton saflarına geçeriz ;D

Mercedesi testlerde denedi ve arabayi begenmeyip kaciyor. Belki Vettel Mercedese gecer. Schumacher rolunda.

Hamilton 1. Leklerk 8. olunca leklerkin ne tür bir dingil olduğu ortaya çıkacak.

Msc nin rekorunu kirma yolunda gonulden desteklermiyim bilmiyorum.Garip olucak sampiyon olucak bi arac verebilceklerini sanmiyorum gerci.Biraz medyaya bakindim nasi gidiyor ferrari diyenler gordum.Komik ferrarinin ne oldugunu bilmiyor cogu insan pandemiden sonra f1 izlemeye basladi heralde

Son olarak ilk defa bu kadar ciddi gelme ihtimali konusuluyor burdan da donerse kariyerini ferrari surmeden tamamlar resmi aciklama 10 da olucak deniyor

Sainz eseginden kurtulup gercek bir sampiyonla calismak camiamiza iyi gelecek. Bu sezon pilotlar sampiyonlugu zaten bizde, onumuzdeki sezon takimlari da aliriz.

F1'de ilgi azaldı yada istedikleri seviyeye gelmedi herhalde. Hamilton- Ferrari işi F1'e olan ilgiyi bir anda arttıracaktır ciddi şekilde.

Geri
Üst Alt