Formula 1 Takip Başlığı

Yarın duyuru yaparlar diye tahmin ediyorum.
Bu akşam sözleşme imzalanacak değildir ya sözleşmesi çoktan imzalanmış olması gerekmiyor mu Şaka gibi süreç her şeyiyle.Ülkemize yakışmıyor :))

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu akşam sözleşme imzalanacak değildir ya sözleşmesi çoktan imzalanmış olması gerekmiyor mu Şaka gibi süreç her şeyiyle.Ülkemize yakışmıyor :))

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süper lig ihalesiyle ilgili gelişmeleri bekliyorlar diye duymuştum o yüzden süreci 1 aya yakın süre uzattılar yoksa çok önceden anlaşmışlardı.

Bahrain GP tahminim aşağı yukarı böyle Ferrari duble podyum yapabilir Perez podyum dışı kalacağını düşünüyorum belki Sainz'ı geçer 3-4 yer değiştirebilir ama kimin ne kadar el sakladığını bilmiyoruz ama ilk 4 bir arıza yaşamazsa Redbull - Ferrari olur.

1- Verstappen
2- Leclerc
3- Sainz
4- Perez
5- Alonso
6- Norris
7- Piastri
8- Russell
9- Stroll
10- Hamilton
hamilton 10 olmaz yav. hamiltonun yarış temposu çok çok iyi. sıralama desen tamam :D

bu sefer siralamalarda yavas bisey yaptilarsa sasirmam bi tarafi duzeltirken diger tarafi bozar bu takim bu hep boyledir.Hatirlayanlar vardir alonso zamani siralamalarda yavas kaliyordu hep arac

Geçen senenin şampiyonu Redbull doğal olarak sezona favori olarak giriş yapıyor şu an görünen Ferrari yakın olacak ama ne kadar yakın olacağı konusunda haftasonunu beklemek lazım bu iki takımın ardından Mercedes, Mclaren, Aston Villa kendi içlerinde kapışacaklar.

Şunu unutmamak lazım sezona iyi giriş yapmak şampiyonluğu kazandırmıyor aracın dayanıklılığı ve güncellemeler şampiyonluğu getirir. Her takımın yol alması gereken uzun bir süreç var pistten pistte bazı araçlar daha ön plana çıkacaktır geçen seneki gibi ciddi farklar beklemiyorum.

Geri
Üst Alt