Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

İkisinin birbirleriyle alakası yoktu. Cabbar efsaneydi ama Jordan gerçekten uçuyordu Bulls şampiyondu sadece final serisindeki rakipleri değişiyordu. Ayrıca Magic Jonson izlenesi bir adamdı.

MAGİC JOHNSON: Bazen Jordan o kadar güzel oynardı ki onu savunmaya calışmak yerine potayı güzel görenbi yerden jordan'ın yapacagı şeyi izlemeyi seçiyodum, çünkü ertesi gün herkes o hareketten bahsederken tam anlamıyla görememiş olmak beni çıldırtıyordu."

İkisinin birbirleriyle alakası yoktu. Cabbar efsaneydi ama Jordan gerçekten uçuyordu Bulls şampiyondu sadece final serisindeki rakipleri değişiyordu. Ayrıca Magic Jonson izlenesi bir adamdı.

Konu Jordan dan açılmışken. Basket oynadığım zamanlarda Jordan taklidi yapmaya çalışırken dilini ısıran bir çok arkadaşım vardı. O dil dişarı çıktımı değirmen smacı falan yapacağımızı sanırdık :)

Bu yorumun üstüne Jordan hakkında yorum yapılmaz. :tiphat:

MAGİC JOHNSON: Bazen Jordan o kadar güzel oynardı ki onu savunmaya calışmak yerine potayı güzel görenbi yerden jordan'ın yapacagı şeyi izlemeyi seçiyodum, çünkü ertesi gün herkes o hareketten bahsederken tam anlamıyla görememiş olmak beni çıldırtıyordu."

Jordan'dan bahsetmişken, bu sözünü beğeniyorum

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandiracak atişi ıskaladım.. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. Başarımın sırrı işte bu dur".

Üstad söylemiş söylenmesi gerekeni zaten.

Yemekten sonra görüşürüz beyler ;)

Gencim,güçlüyüm yakışıklıyım.Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım.

Muhammed Ali

şu Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Osman'ın oynadığı tak tak var ya. Ondan ben de oynadım :)

Benimde olmadı ama bu spora ilgim olduğu için videolardan filan izlerim.Ayrıca efsane dövüşçülerden Mike Tyson,Lenox Lewis gibi dövüşçüleri de unutmamak lazım.

Eski bir olay değil ama mike tyson ın kulak ısırma operasyonu çok ilginçti. Acizliğin son noktası sanırım ringte. Ben NTVsporda Belgeselini izlemiştim.

Atari800, Commodore64.Ömrümü yedi bu aletler.Kasedi takıyorsun sarmaya başlıyor 2 saat onu bekle...Yok adaptör çok ısındı yok Joystick bozuldu of anam of...Ama ne eğlenceliydi be.

Atari_800XL_and_Peripherals.jpg

commodore-64_22280.jpg

Bakalım bunu hatırlayan var mı ? :)

oth_ypmstill3.jpg

Domuzcuk değil mi o??

başbakan tiplemesi olan

Emret Başkanım mıydı ne??

tarihi+radyo+fotograf%C5%9Far%C4%B1.jpg

Eskiden TV mi vardı?

Radyoda öyle güzel programlar vardı ki arkası yarınlar vs vs

O günleri andıkça gözlerim yaşlanır vallahi

Konuyu yanlız bırakmamışsınız :) Çok oldu mu atariyi geçeli. Benim atari bundandı. DJ seti gibi :D

ATARI2600.JPG

Geri
Üst Alt