Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Burak'ın koyduğu atarinin ortasına kaset takılabiliyormuş denirdi ama görmedim hiç öyle bir kaset.

Güzel oyunlar vardı ha onda. Kara kutu olarak bilinirdi.

Burak'ın koyduğu atarinin ortasına kaset takılabiliyormuş denirdi ama görmedim hiç öyle bir kaset.

Var var...

Sega vardı benim...

Kaset takıyorduk...

Sonra eski model bir atarim daha vardı onada takılıyordu...

Com64'te ilk pcimizdi...:D

O uçak oyunu için az kol kırmadım :) Kaset olayını hatırlamıyorum yoktu herhalde. Bi dünya oyun vardı zaten. Sonrasında bir atari daha aldım onda vardı kaset.

Edit: Bundan var aynısıydı. Sega. Buna takılıyordu.

SEGA-MEGA-DRIVE-2-16-BIT-1-OYUN-HEDIYE__20550756_0.jpg

9999999-in-1-atari-kasedi_125320.jpg

Abdül Jabbar ile Jordan'ı karşılaştırmak ilginç olmuş :D

Kareem basketbolun mucitlerinden biridir,çengel atışını keşfetmiştir.

Ayrıca Jordan ile Kareem'i karşılaştırmak futbolda defansla santraforu karşılaştırmak gibi bir duruma denk geliyor.

Jordan mevkisinin efsanesi,Kareem mevkisinin efsanesi,Larry Bird mevkisinin efsanesi,Magic Johnson mevkisinin efsanesi,PF de herkesin kendi gönlünde bir aslan yatar ama bana göre Sir Charles :D

Abi niye toplanırdı onlar :D Sorgusuz sualsiz toplardık :)

45946_0.jpg

navigasyon bluetooth wap gps wifi ve daha onlarca özellik

Bir çagı kapatıp başka bir çağı açan saat :D

144943-80-lerde-yasamak--18.jpg

Resim eski gibi görünüyor ama benim çocuklugumda sokakta bunlarla karşılaşmak gayet doğal bir durumdu ayı oynatanlar garip garip sesler çıkartan bir ayı.

Pokemonu unutmam.

Bundan da bende vardı. Hayatımın 3-4 yılı en az buna gitmiştir. Ama bu tarz cihazların milenyum öncesi bir sorunu vardı, adaptör ısınırdı, oda yanık elektrik kablosu vs... kokardı. :)

amiga_500_01.png

kronometre açılır sırayla saliseler durdurulur 99 a en yakın basan win :)

Bizimki biraz değişikti.

Yine kronometre açılır. İki kişi sırayla başlatır ve durdurur. 00 saliseyi bulan(yani tam saniyede durduran) gol atmış olur. 45'er saniyeden iki devre halinde oynanır.

Sınıfça turnuvalar düzenlerdik.Ben bi ara çok iyiydim. Lisedeyken bi daha oynamıştık nostalji olsun diye, eski pratikliğimi kaybetmişim. :)

Biraz bakındım ama görsel bulamadım "Ay Dede bisküvi" vardı hatırlıyan varmı

[video=youtube;RorV46UW6mU]https://www.youtube.com/watch?v=RorV46UW6mU&feature=related[/video]

dikkatimi çeken el tetrisi ,yumiyum sakızı , altın gibi gozuken kcuk kabın içinde çikolata :D

Sinek Arabası'nı gördüm yuttugum zehirler geldi aklıma az koşmadık peşinden :)

Geri
Üst Alt