Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

İskambil kağıdından zehir üreten bir amcaydı. Saygımız büyük.

Mahir, ben bile zor hatırladım:D Gine o günler daha güzeldi... Şimdiki dizilerde bile o yıllara dönülüyor...Offf offfff:n:

Çağatay Türk insanı olarak açtık. Trt 1 - Ardından Trt 2 sonra özel kanallar çıkınca görmediğimiz bir çok şeyi görmeye öğrenmeye ve kendi içimizde sentezlemeye başladık. Özgürün dediği gibi bir İsviçre çakısı bile bizi etkilemeye yetiyordu. Klasik ağdalı Türkçenin dışında macera anlayışımızıda değiştidi bu diziler bizim. Dolayısıyla merakla izlerdik dizileri. Şimdiki çocuğa MacGyver ı izletsen bune aga I-phone 4S i yokmu bu denyonun der ;)

Çağatay Türk insanı olarak açtık. Trt 1 - Ardından Trt 2 sonra özel kanallar çıkınca görmediğimiz bir çok şeyi görmeye öğrenmeye ve kendi içimizde sentezlemeye başladık. Özgürün dediği gibi bir İsviçre çakısı bile bizi etkilemeye yetiyordu. Klasik ağdalı Türkçenin dışında macera anlayışımızıda değiştidi bu diziler bizim. Dolayısıyla merakla izlerdik dizileri. Şimdiki çocuğa MacGyver ı izletsen bune aga I-phone 4S i yokmu bu denyonun der ;)

Yok mu? :S

Kara Şimşek ve A Takımı da güzel dizilerdi.

B.A. Baracus :)

Sorduğum diğer diziyide vereyim Emrenin aklında kalmasın Miami Vice ;)

Alın size bir dizi daha buda çok izlenirdi. Ben sevmiyorum ama Kadın oyunculardan biri bu dizi sayesinde efsane oldu :)

Ekli dosyayı görüntüle 3281

Bakalım ilk kim cevaplıyacak benden bir tane like ı var :)

Sahil Güvenlik değil mi bu?

Geri
Üst Alt