Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Freddy Kruger, Martin McFly, Dr. Emmet Brown, Top Gun, Berlin-Take My Breath Away :D

Bu sefer farklı bir yol izliyorum. 3 Resim veriyorum. 3 resimdeki erkek karakterlerin filmdeki isimlerini istiyorum. 2 resimdeki karakter bir sahnede iç çamaşırındaki markayı kendi ismi gibi söylüyor. O marka? 3. filmin meşhur soundtrack parçasının ismi. Haydi kolay gelsin. ;)

Ekli dosyayı görüntüle 3285

Ekli dosyayı görüntüle 3286

Ekli dosyayı görüntüle 3287

1-Freddy baba :D

2-Emmett Brown ve Marty Mcfly , Calvin

3-Maverick , take my breath away

Özgür bu soruyu sormamımı bekliyordun. Tom un filmdeki adı Sam Brown (maverick). Martinin annesine uydurduğu isimde calvin klein ;) genel hatlarıyla bravo çok hızlıydın kardeşim.

Bildiğim yerden çıktı ama Maverick'i hatırlayamadım.

Ayrıca bir film vardı Maverick diye Mel Gibson'un o da çok güzel filmdir bu arada. :)

He ayrıca take my breath away'ın özel anlamı var benim için, bilmesem ayıp olurdu :asd:

baba Freddy

Back to the Future

Top gun :)

top gun abimin hayatını değiştiren filmdir :) TOm Cruse a özenip pilot olacam dedi. Bir sanrışın bulacam dedi. Motorumla dolandıracam dedi. Herif pilot oldu, Sarışını buldu ama motoru yemedi gözü :) Geleceğe dönüşün de hayranı benimdir. M. J. Fox ne alemde. En son hastaydı sanırım.

top gun abimin hayatını değiştiren filmdir :) TOm Cruse a özenip pilot olacam dedi. Bir sanrışın bulacam dedi. Motorumla dolandıracam dedi. Herif pilot oldu, Sarışını buldu ama motoru yemedi gözü :) Geleceğe dönüşün de hayranı benimdir. M. J. Fox ne alemde. En son hastaydı sanırım.

Pilot olmus, atsaydi bi motor altina :)

Cehennem Silahı ve Kuzuların Sessizliği diğer ikisi de,

Michael J. Fox sanırım iyileşmiş, bir sürü dizide oynamış/oynuyor. Yalnız 52 yaşındaymış şu anda bir anda şaşırdım :o

Cehennem Silahı ve Kuzuların Sessizliği diğer ikisi de,

Michael J. Fox sanırım iyileşmiş, bir sürü dizide oynamış/oynuyor. Yalnız 52 yaşındaymış şu anda bir anda şaşırdım :o

neyine şaşırdın bizde 30 olduk :D

yıllar su gibi akıp geçiyor.

Geri
Üst Alt