- 12 Haziran 2009
- 8.208
- 2.356
- 1.918
Cevap: Forum Dinazorları
Tipitip sakız, Anıtkabirdeki Asker. Damalı ekran sati ve birde necefli maşrapa vardı.
Tipitip sakız, Anıtkabirdeki Asker. Damalı ekran sati ve birde necefli maşrapa vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vardıda telefonumuz yoktu evde 146 gibi birşeydi sanırsam yanlış hatırlıyor olabilirim.
birde masal hattı vardı telefonda. kısa numarasını hatırlayabilen varmı?
ben jetonlu telefonda dinliyordum tabi jetonu delip iple sarkıtarak saatlercehehehe. tamam o sahtekar benim itiraf ediyorum
numarayı hatırlamıyorum ama aramıştım bir kez , yanlış hatırlamıyorsam 900 lü bir hattı ve Cenk Koray masal anlatıyordu.
Peynirli Tombi ve Aydede'yi unutmamak lazım...
numarayı hatırlamıyorum ama aramıştım bir kez , yanlış hatırlamıyorsam 900 lü bir hattı ve Cenk Koray masal anlatıyordu.
Kirli Çamaşırlar değil miydi o![]()

yok yok daha 900 lü hatlar çıkmamıştı piyasaya 138 136 146 olma ihtimalleri yüksek.![]()
Yuh sen çocuklara masallarla yetişkinlere masalları karıştırmış olmaaklıma tele 10 reklamları geldi. Wavvvvvvvvvvvvvv.