Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Tipitip sakız, Anıtkabirdeki Asker. Damalı ekran sati ve birde necefli maşrapa vardı.

vardıda telefonumuz yoktu evde 146 gibi birşeydi sanırsam yanlış hatırlıyor olabilirim.

ben jetonlu telefonda dinliyordum tabi jetonu delip iple sarkıtarak saatlerce :) hehehe. tamam o sahtekar benim itiraf ediyorum

numarayı hatırlamıyorum ama aramıştım bir kez , yanlış hatırlamıyorsam 900 lü bir hattı ve Cenk Koray masal anlatıyordu.

yok yok daha 900 lü hatlar çıkmamıştı piyasaya 138 136 146 olma ihtimalleri yüksek. :)

Tabi unutmadan Alf filmi, He-man, Clementina, Heidi, Edi Büdü

Ohooo. 1 saat'te 15 sayfa mashallah dinozorlar, klavyede hic dinozor degilsiniz :)

Atari salonlarını unutmamak lazım. Zamanın internet Cafesi :) street fighterlar final fightlar efsaneler yani :)

Yuh sen çocuklara masallarla yetişkinlere masalları karıştırmış olma :D aklıma tele 10 reklamları geldi. Wavvvvvvvvvvvvvv.

numarayı hatırlamıyorum ama aramıştım bir kez , yanlış hatırlamıyorsam 900 lü bir hattı ve Cenk Koray masal anlatıyordu.

Tipitip.jpg

images

Birde Çılgın Bediş vardı.

İnter STAR Türk televizyon tarihine ilk özel TV olarak geçti. Çizgi filmleri müthişti. hele yılbaşı gecesi ödül dağıtıyorlardı ve o telefonu düşürebilmek imkansızdı. Harbiden ne şanslı insanlar varmış. Hem Telefonu düşürüyorlar hemde hediye kazanıyorlar.

Yuh sen çocuklara masallarla yetişkinlere masalları karıştırmış olma :D aklıma tele 10 reklamları geldi. Wavvvvvvvvvvvvvv.

900lü hat o sıralar her şey için vardı , hediye çekilişi , masal hattı , yetişkinlere özel , yarışmalara başvuru vs..

belkide bizim nesil o yüzden herşeyin kıymetini biliyor abi şimdikilere bakıyorum pes 11 fifa 11 i begenmıyorlar yaw biz bunları oynardık hemde saatlerce

World%20Cup%20Soccer%20Italia%20'90%20(E)_1.png

Geri
Üst Alt