Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

gelince görürsün.

Odeğilde bunlar ne anlatacaklar len :) ben çocukken nokia 3310 falan vardı diyeceksiniz sanırım sizde :) ohoo biz çocukken 3 g diye birşey çıkmıştı nasıl bir şeydi yahu :))

2 ayrı gazeteden bilmem kaç kupon biriktirip birinden Alcatel aldık birinden Nokia 5110 :D

Ooo reis onların işi daha zor. Biz çocukken çizgi yazıp 2230 a gönderiyorduk istediğimiz çizgi film hd kalitesinde cebimize geliyordu. Bu ne abi. :D

gelince görürsün.

Odeğilde bunlar ne anlatacaklar len :) ben çocukken nokia 3310 falan vardı diyeceksiniz sanırım sizde :) ohoo biz çocukken 3 g diye birşey çıkmıştı nasıl bir şeydi yahu :))

Ericsson-GH-21811.jpg

ilk telefonum :D ne takozdu be

gelince görürsün.

Yanlız bende eskilerden sayılırım.Yeni nesil ne diyecek asıl.Karı kız muhabbetinden başka birşey anlatamazlar.Biz en azından birşeyler yaşadık.

2 ayrı gazeteden bilmem kaç kupon biriktirip birinden Alcatel aldık birinden Nokia 5110 :D

benim bi erikson a 1018 im vardı kocaman bir anteni. arkadaşlara ne şakalar yapıyordum düşünün arttık. ama masa üzerinde süper dönüyordu. kızlarla cesaretmi doğrulukmu oynamak güzel oluyordu o telefonla :)

Üzerinde V yazan lastik toplar olurdu , sokakta o toplarla oynardık

Bak önünde çok güzel 5 yılın var. Koy gözüne rahvan gitsin deli gibi tadını çıkartıp yaşa hayatını. Hiçte merak etme 30 yaşını. Nasılsa 29 una geldimi sen istemesende o seni dönüşte bekiyor olacak. Ah o ilk 30 yaş bunalımı. :)

Az kaldı bize de reis.Yaş 24:)

Komşunun bahçesinden 3-5 tane kiraz çalacağız diye şimdiki filmlere taş çıkartacak planlar yapardık.Sen sağ tarafı,sen sol tarafı ,sen de kapıyı kontrol edeceksin.Tamam mı la,ikimizde kiraza dalacaz.Hadi la operasyon başlıyor. :asd:

Halen uyuz olduğum komşular mevcut,ne olmuş yani alt tarafı 3-5 kiraz. :)

Bak önünde çok güzel 5 yılın var. Koy gözüne rahvan gitsin deli gibi tadını çıkartıp yaşa hayatını. Hiçte merak etme 30 yaşını. Nasılsa 29 una geldimi sen istemesende o seni dönüşte bekiyor olacak. Ah o ilk 30 yaş bunalımı. :)

Haklısın abi ama okul olsun diğer dert tasalar olsun peşimizi bırakmıyor.Yaşım 24 ruh yaşım 50 vardır abartısız.

babam bu zabıta telsizi kılıklı alete dünya para vermişti , lise bittikten sonrada bana kalmıştı :D

tamamiyle çekil kasa :D bozulduğunda bile sapasağlam gözüküyordu.

688'ler ilk çıktıklarında yanılmıyorsam hatlarla birlikte satılıyorlardı. Deli de paraydı o zamanın parasıyla. Asortik adamsın vesselam :D

Lakin cidden savunma ve saldırı amaçlı kullanılabilecek bir aletti. Bende kullandım :D

Patlak bir futbol topumuz vardı. 6 genlerden birini kesip içine plastik top sokar şişirirdik. Böylece futbol topumuz olurdu ve içteki top patlayınca yenisiyle değiştirirdik. Bir süre sonra arkadaşlarımı değiştirmeye başlamıştım. Top okadar ağır oluyorduki bir çok arkadaşım çocukluktan malulen emekli oldu. O yıllarda Cüneyt Arkınla Leventte maç yapardık. Şimdiki BJK nin çilekli tesislerinin orda. Ha birde Emrah hep film çekerdi 4. leventte. Annesini hiç görmezdim meğerse o hep Nuri reisle takılırmış. Olacak okadarda sanayi mh. sinde çekilirdi.

Üzerinde V yazan lastik toplar olurdu , sokakta o toplarla oynardık

Geri
Üst Alt