Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Yemek vakti,ben kaçar.Sizlere hoş sohbetler dostlar,yeniden dönüş yapacağım ama önce mide. :) :)

Dansöz bekliyen abilerden biri burda beyler abi şu tvde dansöz bekleme olayı nedir bi anlatsana bize :)

Yılbaşı geceleri (siyah ve beyaz renklerde tabi ki) kadın olduğunu düşündüğümüz bir varlığın çıkmasını ve bir daha göremeyeceğimizi düşündüğümüz edalı hallerini beklemek desem yeterince açık anlatmış olurum sanırım..:)

Unutmadan, ebeveynlerin yatmasını beklemek ; 16 dklık şampiyonluğu beklemek kadar da zor ve eğlenceliydi :)

hatırlayan var mı?

:D

Totstv.gif

Sami yemek dedi benim aklıma leblebi tozu geldi :D

Ah ah

Aşk Gemisi isimli bir dizi vardı

Oradaki kısa boylu zenci ne büyük oyuncuydu be...

İnsanlar her zaman geçmişine özlem duyarmış , şuan 5-10 yaşında olan çocuklarda ileride çocukluklarını özleyecekler tabi ki.

Ama 80-86 arası doğanlar ( bende dahil 84 ) çok şanslılar.

siyah beyaz tv

renkliye geçiş

kasetli videolar ( üst üstte film çekmeler )

atari salonları

internet ile tanışma

ericson 1018 in hayatımıza girişi

örnekler çoğaltılabilir ama bence biz o teknolojinin çılgınlaşmaya başladığı ve insanlığın yeni yeni tanıştığı şeyleri en iyi yaşlarımızda karşıladık.

Walkman ->CDplayer->mp3 player bu teknolonin gelişimini görmek bambaşka bir olay.

Mesela şuan 10lu yaşlarda olan bi çocuk walkman görse eminim dalga geçer oha xD falan. Ama biz ahde vefayı biliyoruz çünkü onunla da yaşadık :)

Cesur ve Güzel, İlk Öpücük, A Takımı, ve ve ve tabiki Kara Şimsek Heyy Maykıll:)

Yazılan çoğu şeyi ben de hatırlıyorum nasıl dinazorluk bu? :90:

Home Computer'lardaki Soccer oyunu PES ve FIFA'dan daha zordur...Deneyin görün :)

Mario reis vardı :D rüyalarıma girerdi yahu

Yazılan çoğu şeyi ben de hatırlıyorum nasıl dinazorluk bu? :90:

Sen 87'den sonraki konuları tabiki hatırlayabilirsin... Ama Çetin Alp ve grubunun söylediği 'Opera' şarkısı, Eurovision Şarkı Yarışması'nda puan alamayarak sonuncu oldu. Bunu hatırlamazsın:D

Okan reyiz sizlere göre bir şey yapmış diyorum videoyu koyup gidiyorum :)

[video=youtube;jQV7vsOnrqo]https://www.youtube.com/watch?v=jQV7vsOnrqo[/video]

Geri
Üst Alt