Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

atlantis.jpg

İnan setini falan bulsam o dizinin alacağım. O derece severdim. İzleyebilmek için bin bir takla atıyorduk. O yüzden çok değerli geliyor halen bize :)

Neler izlemek için binbir takla atmıyorduk ki ?! Yazsam buraya uygun kaçmaz şimdi :lol:

Bak bunu unuttuk Şafak

1501-vikingler-5-bolum.jpg

Haydi yallah hop hop hop :D

yahu bir efsane unutulmuş yine nasıl unutulur ki , hadi ben unuttum benden daha "dinozor" olan abilerimiz nasıl unutur. Çünkü benden daha fazla sizin neslinize hitap ediyordu.

Bruce Lee Reis unutulmuş :(

Biz gene şanslıymışız bu kadar kuralcı degildi bizimkiler benim iki çocuk var şimdi 9 dedimi yatıyolar benimkiler kafası estimi hadi yataga derdiler :)

Haftaiçi 10, haftasonu en geç 11 - 11:30'da yatağa... Ziyaretçiler de geceyarısı olduğundan her bölümü izleyemiyorduk tabi..Bazen kaçak kaçak...(Askeri disiplin) :)

yahu bir efsane unutulmuş yine nasıl unutulur ki , hadi ben unuttum benden daha "dinozor" olan abilerimiz nasıl unutur. Çünkü benden daha fazla sizin neslinize hitap ediyordu.

Bruce Lee Reis unutulmuş :(

hahahaha bununla ilgili en büyük geyik 37 kurşun yemiş ölmemiş

( 37 yi salladım tabi kafanıza göre arttırabiliriniz ) :)

Hadi canım ciddi misin sen Şafak ? Nereden edindin ? sorusuyla başlayıp, nereden bulabilirim sorusuyla devam edeyim :D

Sanırım 2008 yılında bir arkadaşta görmüştüm almıştım HDD ye koydum izledim falan duruyorlar hala istersen bi yere yükliyim istersen kargoyla gönderiyim nasıl istersen

Yılını hatırlamıyorum ama Bay Kamber vardı.

4599.jpg

99 veya 2000 senesinde, haftasonları tekrar bölümleri (94 senesinde çekilmiş bu dizi) yayınlanıyordu. Sabahları izlerdim ben de. Bu arada bu dizide efsanedir. Keşke tekrar dönse ekranlara. Kültigin ve çetesi efsane. :asd: :tiphat:

[video=youtube;A8FI1WP-DAg]https://www.youtube.com/watch?v=A8FI1WP-DAg[/video]

[video=youtube;1GRfAPwpCFo]https://www.youtube.com/watch?v=1GRfAPwpCFo[/video]

hahahaha bununla ilgili en büyük geyik 37 kurşun yemiş ölmemiş

( 37 yi salladım tabi kafanıza göre arttırabiliriniz ) :)

hatta kendisine o kurşunları sıkan adamı 4 katlı bir yerden aşağıya atıp öldürüyor sonrada kendisi ölüyordu , efsane böyle derdi Antep'de :D

Şimdi bombayı patlatıyorum ;

ZAMPARA SEYFETTİN

Zampara-Seyfettin-14.jpg

hatta kendisine o kurşunları sıkan adamı 4 katlı bir yerden aşağıya atıp öldürüyor sonrada kendisi ölüyordu , efsane böyle derdi Antep'de :D

Tabi muhtelif yerlerde farklı hikayeler bizim buralarda bina 7 katlıydı sanırım şehrin mimari yapısıda önemli en yüksek bina kaç katlıysa ordan atıyor :D

Gülşen Abi :)

Geri
Üst Alt