Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Forum Dinazorları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnan setini falan bulsam o dizinin alacağım. O derece severdim. İzleyebilmek için bin bir takla atıyorduk. O yüzden çok değerli geliyor halen bize![]()
İnan setini falan bulsam o dizinin alacağım. O derece severdim. İzleyebilmek için bin bir takla atıyorduk. O yüzden çok değerli geliyor halen bize![]()
Konu tam benlik. Ama evde misafir olacak akşama. Yarın mutlaka yazıcam bol bolYada gece yazarım
Ozan nasıl yardımcı olabilirim sana o dizinin bütün bölümleri var bende![]()
Biz gene şanslıymışız bu kadar kuralcı degildi bizimkiler benim iki çocuk var şimdi 9 dedimi yatıyolar benimkiler kafası estimi hadi yataga derdiler![]()
yahu bir efsane unutulmuş yine nasıl unutulur ki , hadi ben unuttum benden daha "dinozor" olan abilerimiz nasıl unutur. Çünkü benden daha fazla sizin neslinize hitap ediyordu.
Bruce Lee Reis unutulmuş![]()
Hadi canım ciddi misin sen Şafak ? Nereden edindin ? sorusuyla başlayıp, nereden bulabilirim sorusuyla devam edeyim![]()
Yılını hatırlamıyorum ama Bay Kamber vardı.
![]()
:tiphat:hahahaha bununla ilgili en büyük geyik 37 kurşun yemiş ölmemiş
( 37 yi salladım tabi kafanıza göre arttırabiliriniz )![]()
hatta kendisine o kurşunları sıkan adamı 4 katlı bir yerden aşağıya atıp öldürüyor sonrada kendisi ölüyordu , efsane böyle derdi Antep'de![]()
![]()
Annem izlerdi benim aklımda sadece bu işareti kaldı dizinin başındaki.
Şimdi bombayı patlatıyorum ;
ZAMPARA SEYFETTİN
![]()