Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Zeki Müren, Adile Naşit, Hulisi Kentmen pos bıyıklı tonton ihtiyar, Sadri Alışık, Daha yakın zamanda kaybettiklerimiz Barış Manço, Kemal Sunal. (Rahmetli olmadan önce rivayetler dolaşırdı Kemal Sunal ölmüş o yüzden bukadar çok filmi yayınlanıyor diye. Ne diye saklayacaklarsa halktan. Netekim saklamadılarda) Anılması gerekenleride bir analım. Eskilerden bir Kel Mahmutumuz(Münir Özkul) yaşıyor. İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

ölenlere Allah tan rahmet diliyorum. Bütün saydığın insanlar sanki aileden birisiymiş gibiydi.

Tüm mahallenin olduğu düğünleri çok özledim :(

Ve sene 1988. Yer Seul Güney Kore. Olimpiyat oyunlarında Naim Süleymanoğlu Türiye için ilk kez yarışıyor ve rekorları alt üst ediyor. Bursa da oturuyorduk. hiç unutmuyorum devlet başkanı gibi otobüsün üzerinde neredeyse tüm Türkiye yi dolaşmıştı.

Birde Werder Bremen maçımız vardırki. Galatasaray ilk Avrupa kupasını Dk. 90 da Rötariu yüzünden kaçırmıştı. O sene Werder Bremen Avrupa Kupa Galipleri Kupasını Kazanmıştı. İlk maçta Almanyada 2-1 yenilmiştik. Rövanş maçında Levent te hava günlük güneşlikti. Mecidiyeköyde ise saha karla kaplıydı. :(

Galatasaray-N. Xamax ın 5-0 lık rövanş maçını radyodan canlı dinleyişimde aldığım zevki, bugün hd kalitesinde izlediğim lig maçlarına değişmem..

Ve sene 1988. Yer Seul Güney Kore. Olimpiyat oyunlarında Naim Süleymanoğlu Türiye için ilk kez yarışıyor ve rekorları alt üst ediyor. Bursa da oturuyorduk. hiç unutmuyorum devlet başkanı gibi otobüsün üzerinde neredeyse tüm Türkiye yi dolaşmıştı.

Tophane ilköğretim 3.cü sınıf öğrencisiydim o zaman.

Naim Süleymanoğlu'nun halteri kaldırmadan önce saçına hüff hüff şeklinde üfleyerek önünü havalandırmasını da unutmayalım.

Aslında yılın 365 günü var forumda hergün Türk Sinemasının, Tiyatrosunun veya Sporunun bir emekçisi için başlık açılıp insanlar onları yad edse güzel olurdu. Mümkünmüdür bilemem tabi.

ölenlere Allah tan rahmet diliyorum. Bütün saydığın insanlar sanki aileden birisiymiş gibiydi.

Birde Werder Bremen maçımız vardırki. Galatasaray ilk Avrupa kupasını Dk. 90 da Rötariu yüzünden kaçırmıştı. O sene Werder Bremen Avrupa Kupa Galipleri Kupasını Kazanmıştı. İlk maçta Almanyada 2-1 yenilmiştik. Rövanş maçında Levent te hava günlük güneşlikti. Mecidiyeköyde ise saha karla kaplıydı. :(

Ben olmayınca olmuyor lafının ne anlama geldiğini ilk o gün anlamıştım. Maçtan önce yapılan yorumları dinliyordum. Bir gün önce bütün herkes Werder Bremen in hava hakimiyetinden ve bizim bu yüzden topu yerden oynamamız gerektiğinden bahsediyordu. O gün geldi top yerde ilerlemediği için havadan oynamak zorunda kalmıştık. Birde topun çizgiden bir türlü geçmediği için sinir olduğumu hatırlıyorum.

İlk sayfalarda konuya kimler yazsın muhabbeti olmuştu, bu reklama bire bir eşlik edebilenler yazsın başlığa :asd:

[video=youtube;3EiFLESi61g]https://www.youtube.com/watch?v=3EiFLESi61g[/video]

Özal ogün ölmese Galatasaray-Adana BOTAŞ arasında oynanacak Cumhurbaşkanlığı Bayanlar Basketbol Kupası karşılaşmasını izleyecekmiş 17 Nisan 1993. Futbol takımızda galiba Sarıyerle oynuyordu. Maç başladıktan sonra ertelendi diye anımsıyorum ama yanlışım olabilir. Eskilere gitmişken Sarıyer, Zeytinburnu, Bakırköy takımlarını unutmakta olmaz tabi.

Müjde Müjde Müjde size,

Kantonadan Müjde size,

Zarif, sağlam esnek koyar, rahat koyar,

Müjdeeeeeeee

Daha sonra Manuyla eşleşen F7 ye yaptığımız besteydi bu. Reklam için diyebileceğim şey heralde. Kadın bacağının ilk çekici geldiği andır gözüme ;)

İlk sayfalarda konuya kimler yazsın muhabbeti olmuştu, bu reklama bire bir eşlik edebilenler yazsın başlığa :asd:

Özal'ın öldüğü gün, Davul Şov diye bir program vardı o iptal edilmişti öyle kalmış aklımda o gün :o

Suat Sungur falan vardı.

Bir de mühim bir TV programı es geçilmiş;

Hisseli Harikalar Kumpanyası

Bir de Zeki-Metin Şov vardı :)

Özal ogün ölmese Galatasaray-Adana BOTAŞ arasında oynanacak Cumhurbaşkanlığı Bayanlar Basketbol Kupası karşılaşmasını izleyecekmiş 17 Nisan 1993. Futbol takımızda galiba Sarıyerle oynuyordu. Maç başladıktan sonra ertelendi diye anımsıyorum ama yanlışım olabilir. Eskilere gitmişken Sarıyer, Zeytinburnu, Bakırköy takımlarını unutmakta olmaz tabi.

Bolu, Samsun ve Malatyasporum tabiki.. Türkiye ye Brezilya milli takımında oynayan bir futbolcuyu getiren ilk takımdır. Kaleci Carlos, Serginho, Ünal Karaman, Feyzullah. Türkiye 1. liginde 3. sırada yer alma başarısını gösteren takım. Şimdi ne yazıkki borçları sebebiyle 3. Ligte yerine Yeni Malatyaspor geldi.

birde şu videoları izleyebilsek fabrikada :(

"90'lı yılların başında TRT'de hava durumu sunuculuğuna renkli ve esprili bir soluk getiren İmer, sıcaklıkların sıfırın altına düştüğü bir kış akşamında bülteni muzip gülümsemesi eşliğinde "Hepinize donsuz geceler dilerim sevgili seyirciler" cümlesiyle kapatınca, yer yerinden oynamış, olay ertesi gün manşetlere taşınmış ve acilen ekrandan uzaklaştırılıp, masa başı bir göreve getirilmişti. Bu durumu hazmedemeyen İmer ağır bir felç geçirmiş ve bir süre sonra da sessiz sedasız yaşama veda etmişti" Alıntı. Birde bu olay vardı tarihini hatırlamıyorum büyük olay olmuştu. Hava durumu sunan adam donsuz geceler demişti. Eminimki kötü bir niyeti yoktu ama bir daha hava durumu sundurmamışlardı. Vafat etmiş galiba Allah rahmet eylesin Ersin İmer.

Geri
Üst Alt