Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

8730006-oynayalim.jpg

turkeypokemon3taso.jpg

ne oynardık ama :D

Bu arada Galatasarayımızın Man. Unt. Zaferi ve ilk şampiyonlar ligine kalışımızı unutmamak gerekir. Tabi onunla birlikte gelen Galatasaray şarkıları.

Alem Buysa Kral Cİmbom

Cİmbomum Baksana Gollerin 90 a (Mustafa sandal bu kız beni görmeli den çeviri)

Birde Mahsun furyası vardırki bi ara takım bırakmayı düşünmüştüm Alem buysa Kral Cimbom ley. :D

Bu arada Galatasarayımızın Man. Unt. Zaferi ve ilk şampiyonlar ligine kalışımızı unutmamak gerekir. Tabi onunla birlikte gelen Galatasaray şarkıları.

Alem Buysa Kral Cİmbom

Ümit Aktana Kes,

Şimaykıl değil tüm Maykıllar gelse o topu oradan çıkartamazdı. Bizim Arifte öyle bir vuruyorki köşediki örümceği alıyor :D

0-0 lık rövanş maçından önce Manulu futbolcuların sahaya çıkıp tribünleri izleyişi ve kornun hep bir ağızdan bayraklarla bir şarkısın sen ömür boyu sürecek söylemesi muhteşem görüntülerdi. Evet Gigs ozamanda Manuda vardı :D

[video=youtube;q5luaaNS64o]https://www.youtube.com/watch?v=q5luaaNS64o[/video]

[video=youtube;Jz0ua7F4FvI]https://www.youtube.com/watch?v=Jz0ua7F4FvI[/video]

Ümit Aktana Kes,

Şimaykıl değil tüm Maykıllar gelse o topu oradan çıkartamazdı. Bizim Arifte öyle bir vuruyorki köşediki örümceği alıyor :D

Ümit Aktan ın böyle yorumları çok. Yine bir avrupa kupası maçı. Top yukarıdan geliyor bizim kaleci hayrettin topu iki eliyle tutuyor ve Ümit Aktan ın anlatımı şu şekilde;

Sahada bir çift eldiven var ve o eldivenlerin içerisinde Hayrettin var :) Bu nasıl bir anlatım tarzı kardeşim. Ümit Aktan kadar sevdiğim maçı sevdire sevdire anlatan başka birini bilmem ben. Keşke yine o anlatsa maçları.

Haginin Galatasaraya geldiği ilk sezon AliSamiYendeki ilk maçı 2. hafta ve biz Haginin Frikikleriyle tanışıyoruz. Ben bu maçta kapalı trübün üst kattayım :)

[video=youtube;JOCCHQdbiNM]https://www.youtube.com/watch?v=JOCCHQdbiNM[/video]

Birde Galatasarayımızın bir maçında "Bir Fransız Bir Almanı Bir Türk Ve Bir İtalyan Takımının maçında öpüyor demişti galiba :)

Ümit Aktan ın böyle yorumları çok. Yine bir avrupa kupası maçı. Top yukarıdan geliyor bizim kaleci hayrettin topu iki eliyle tutuyor ve Ümit Aktan ın anlatımı şu şekilde;

Sahada bir çift eldiven var ve o eldivenlerin içerisinde Hayrettin var :) Bu nasıl bir anlatım tarzı kardeşim. Ümit Aktan kadar sevdiğim maçı sevdire sevdire anlatan başka birini bilmem ben. Keşke yine o anlatsa maçları.

İlk CM yi alıp oynamaya başlamıştım yıl 1993.

Oyuncuların ve takımların kodlarıyla oynuyorduk. Arsenalın Renklerini Sarı Kırmızı yapmıştım. Stadları Ali Sami Yen olmuştu. Takımdaki Tüm futbolcuları Türk Asıllı yapmıştım ve hepsinin tüm özellkiklerini 10 puan yapmıştım. Arsenalde Türk milli takımıda coşuyordu. Mahir Dönmez diye futbolcum vardı :)

Alem Buysa Kral Cİmbom

Günde 5679586798 kez izlerdik o klibi :) Maç sonraları ayrı bir heyecan öncesinde ayrı bir heyecan olurdu :) Tasolu cipsler ve hediyeli kolalarımızı alıp maç izlerdik. Zaten 4-5 kanal vardı :)

96-97'si sanırım benimki. Inter'i alıyordum hep Ronaldo var diye :)

Devamlı değişen arka plan resimlerinin bulunduğu klasör vardı. Orada ünlü futbolcularının formalarını sarı kırmızıya boyayıp kaydediyordum paintten :asd:

Ateri salonları cok süperdi ya,Tekkende rakibim yoktu,Bütün süperleri bilirdim:D

images

images

images

images

images

images

images

images

images

images

Geri
Üst Alt