Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

999999999 in 1

:D

Alevilere kızılbaş demişti

o zaman Star Tv deydi programı

Star Tv nin önü mahşere dönmüştü

zor kurtardı çevik kuvvet

o gün bugün yok piyasada

Bu da canlı yayının zorlukları,Diline sahip olamıyorsan böle seylerle karsılasırsın.

MALİ daha beterini yapmıstı Cese:D

Alevilere kızılbaş demişti

o zaman Star Tv deydi programı

Star Tv nin önü mahşere dönmüştü

zor kurtardı çevik kuvvet

o gün bugün yok piyasada

Sadece kızılbaş dese iyi bişey daha söylemişti hatırlarsan hatta imalarda bulunmuştu ne desen boş aptalca gereksiz bişeydi

sergen zeren. milano -kuruçeşme arasında kayboldu :(.bi daha bi haber alınamadı kendisinden. yaser aydınla feriçita söylerdi akdeniz kızlarına :(

Aslında insanların en zor dönemleri bana göre çocukluktur.Kimse kaale almaz,para yok pul yok.Serseri serseri dolanıp durursun.Ama ilginç olan bunun tersi insanların çocukluklarını özlemesi.

Aslında insanların en zor dönemleri bana göre çocukluktur.Kimse kaale almaz,para yok pul yok.Serseri serseri dolanıp durursun.Ama ilginç olan bunun tersi insanların çocukluklarını özlemesi.

Aynı yaz aylarında kar yağan günlerin kış aylarında da yazın özlenmesi gibi :)

sergen zeren. milano -kuruçeşme arasında kayboldu :(.bi daha bi haber alınamadı kendisinden. yaser aydınla feriçita söylerdi akdeniz kızlarına :(

Önemli olan isim degil renkdas,önemli olan mesajların kim tarafından yazıldıgı;)Yani ismin farklı olsada,Sergen ölsede,sen yine efsane yaparsın Ardayıda merak etme:D

para yok pul yok

ama

sorumlulukta yok

yemek hazır yatak hazır hesabı

:)

özledim be.....

iğrenmeyin ama akan sümüğü bile özledim

nerde öyle sümükler şimdi

para yok pul yok

ama

sorumlulukta yok

yemek hazır yatak hazır hesabı

özledim be.....

iğrenmeyin ama akan sümüğü bile özledim

nerde öyle sümükler şimdi

Dünyayı algılama şekli bile farklı ben Kocamustafapaşa semtinde büyüdüm sarıkum diye bir park vardı orda oynardık gözüme orası ASY gibi gelirdi ucsuz bucaksız seneler sonra yolum düştü bir gün baktım benim o ASY sandıgım yer halı saha kadar küçücük bi yermiş :)

Geri
Üst Alt