Çağlar Kızıl
Tecrübeli Üye
- 10 Mayıs 2010
- 7.451
- 0
- 1.171
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ta kendisi![]()
Ben ilk defa duydum
Görüyormusun 1 senede neler degisiyor![]()

Ne yapmıstı ki![]()
Amiral battı oynardık![]()
Alevilere kızılbaş demişti
o zaman Star Tv deydi programı
Star Tv nin önü mahşere dönmüştü
zor kurtardı çevik kuvvet
o gün bugün yok piyasada
Bu da canlı yayının zorlukları,Diline sahip olamıyorsan böle seylerle karsılasırsın.
MALİ daha beterini yapmıstı Cese![]()
Bu da canlı yayının zorlukları,Diline sahip olamıyorsan böle seylerle karsılasırsın.
MALİ daha beterini yapmıstı Cese![]()
999999999 in 1
![]()
Alevilere kızılbaş demişti
o zaman Star Tv deydi programı
Star Tv nin önü mahşere dönmüştü
zor kurtardı çevik kuvvet
o gün bugün yok piyasada
99999999999999999999 tane oyun yazardı kasedin üstünde,kaseti takıp icindeki oyunlara baktıgımız zaman en fazla 10 tane farklı oyun cıkardı,gerisi hep aynı:lol:
Ces'den daha önemlisi Güner Ümit'in gafının aynısını yine aynı Tv kanalında yaptı..
Aslında insanların en zor dönemleri bana göre çocukluktur.Kimse kaale almaz,para yok pul yok.Serseri serseri dolanıp durursun.Ama ilginç olan bunun tersi insanların çocukluklarını özlemesi.
sergen zeren. milano -kuruçeşme arasında kayboldu.bi daha bi haber alınamadı kendisinden. yaser aydınla feriçita söylerdi akdeniz kızlarına
![]()
Aslında insanların en zor dönemleri bana göre çocukluktur.Kimse kaale almaz,para yok pul yok.Serseri serseri dolanıp durursun.Ama ilginç olan bunun tersi insanların çocukluklarını özlemesi.
Ben de tam bunu yazacaktim. En fazla 15-20 oyun vardi.
para yok pul yok
ama
sorumlulukta yok
yemek hazır yatak hazır hesabı
özledim be.....
iğrenmeyin ama akan sümüğü bile özledim
nerde öyle sümükler şimdi
![]()