Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

images

Konu reklamdan acılmısken,Birde bu sampuanların reklamı vardı,Gözü yakmaz diye gözümü acardım her defasında da yanardı:asd:

images

bornozlari giyeriz tek siraya gireriz

bunun icin hepimiz dalin isteriz

banyoyu cok severiz yerindedir nesemiz

yanmadan gozlerimiz mis gibiyiz tertemiz

ama once hepimiz dalin isteriz:asd:

Olabilir bizim siyah beyaz grundıng te

D tuşu vardı

bende orada izlerdim

:)

Fakirlik kötü şey ,bizde en kralından şaplorenz (schaub lorenz) vardı :D O zamanlar anten ayaralayabilmekte gerçekten maharet istiyordu.Babam abime çok kızardı :D Babam çatıya çıkar anteni çevirirdi tamammı diye bağırırdı abim tamam derdi babam gelir bakardı tamam değil :D Sen bırakınca bozuldu desekte anlamazdı kızardı :D

yahu aklımda biraz önce birşey vardı patron geldi unuttum.

Eskiden bunlar vardı,Bende yayı bozuk bir adam vardı,topa her vurusumda Sabri gibi kale arkasına(Kanepe altına:D)dikerdi topu:D

41725411ct9.jpg

41725411ncv.jpg

Predator

-----

Temel İç Güdü

--------

Fight Club

Filmler:

Predator, Blues Brothers, Basic Instict, Devils Advocate, Fight CLub

Bu arada en sevdiğim filmlerden biridir devils advocate ;)

Film işi benden sorulur.

200 civarı orijinal dvd'm vardı, millet aldı vermedi hep, bir kısmını ablamlar aldı 120 tane falan kaldı.

Orijinal olmayanları hiç saymamayım :D

Mahir senin için soru buldum. Türkleri kötüleyen film olarak bilinir. William Hayes in gerçek hayatından kitaba, kitaptanda beyaz perdeye uyarlanmıştır. Ancak kitap ile Film arasında farklılıklar vardır.

Gerçekte William Hayes Türkiye'de yalnızken filmde sevgilisi ile birliktedir.

İşkence sahneleri tamamen sonradan eklenmiştir. William Hayes, Türk gardiyanlar tarafından işkence gördüğünden ya da cinsel istismara uğradığından hiçbir zaman söz etmemiştir. Ancak filmde de olduğu gibi kendi isteğiyle homoseksüel ilişkide bulunduğunu açıklamıştır.

Kitapta; William Hayes, hapishane arkadaşının dilini ısırmıyor.

Kitabın ve filmin bitişleri de farklıdır: Kitapta Hayes İmralı Adası'ndaki başka bir hapishaneye transfer edilir ve oradan deniz yoluyla kaçar; filmde ise Hayes, istemeden öldürdüğü başgardiyanın üniformasını giyerek gardiyan kılığında hapishaneden kaçar.

Geri
Üst Alt