Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Akşam akşam hatırlatıp canımı sıktın kardeşim şerefsizler Geceyarısı fantezisi bu film bilmezmiyim. ;)

Mahir senin için soru buldum. Türkleri kötüleyen film olarak bilinir. William Hayes in gerçek hayatından kitaba, kitaptanda beyaz perdeye uyarlanmıştır. Ancak kitap ile Film arasında farklılıklar vardır.

Gerçekte William Hayes Türkiye'de yalnızken filmde sevgilisi ile birliktedir.

İşkence sahneleri tamamen sonradan eklenmiştir. William Hayes, Türk gardiyanlar tarafından işkence gördüğünden ya da cinsel istismara uğradığından hiçbir zaman söz etmemiştir. Ancak filmde de olduğu gibi kendi isteğiyle homoseksüel ilişkide bulunduğunu açıklamıştır.

Kitapta; William Hayes, hapishane arkadaşının dilini ısırmıyor.

Kitabın ve filmin bitişleri de farklıdır: Kitapta Hayes İmralı Adası'ndaki başka bir hapishaneye transfer edilir ve oradan deniz yoluyla kaçar; filmde ise Hayes, istemeden öldürdüğü başgardiyanın üniformasını giyerek gardiyan kılığında hapishaneden kaçar.

sHARE sTONE un SİLVER diye filmi vardı

Mex filmi gibiydi

utançtan aralara saklanarak izlediğimi hatırlarım

taş gibi hatundu şimdi çökmüş

Ben bilmiyorum,neymiş o film? Cahilmiyiz lan biz şimdi:)

tamam ozaman ben sormuyorum direk söyliyeyim. Atom karınca yı hatırlıyorsunuzdur o zaman. Akıllı bıdık?

birde bak geldi aklıma biraz önce unuttuğum şey. Doğru Ahmet ile Bay Yanlış.

Neyse ben cıkıyorum,sizinle sohbet etmek büyük bir keyifti benim icin:)

sHARE sTONE un SİLVER diye filmi vardı

Mex filmi gibiydi

utançtan aralara saklanarak izlediğimi hatırlarım

taş gibi hatundu şimdi çökmüş

Bu silver bir apartmanda geçen film mi?

şayet oysa ben o filmi lise 1 de kız arkadaşımla sinemada izlemiştim. Hayatımın en zor anlarıydı. Ben, Kız arkadaşım, kız kardeşi başka bir arkadaş daha ve benim kendimi tutmaya çalışırken ki sarfettiğim efor sayesinde üzerimden boşalan terler :)

Filmin orjinali Sliver +18 film hamama giren terler tabiki kardeşim :D

Bu silver bir apartmanda geçen film mi?

şayet oysa ben o filmi lise 1 de kız arkadaşımla sinemada izlemiştim. Hayatımın en zor anlarıydı. Ben, Kız arkadaşım, kız kardeşi başka bir arkadaş daha ve benim kendimi tutmaya çalışırken ki sarfettiğim efor sayesinde üzerimden boşalan terler :)

Rezervuar Köpekleri, bunu bilemedim, Pretty Women, Rain Man, Bunu yemin ederim biliyordum unuttum :D

2. filmdeki adamı Charlie Sheen'e benzettim sanki ama ne alaka :o

2. filmi kesinlike çıkaramadım :o Diğerleri tamam sanırım sonuncuyu da Levent abi söylemiş.

Geri
Üst Alt