Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Sağlam atarım :) bu arada mazide kalmış bir şey daha hatırlatayım size sallamak demişken :) ÖYS.. Cem yılmazın dediği gibi isminden amacını belli eden sınav. Öğrenci Yerleştirme Sınavı :)

mahir oturcam önümdeki iki ay boyunca film izliyecem. Sırf senin şu sorularına yanıt verebileyim diye :)

Scarface en sevdiğim filmlerdendir oda doğru.

Şimdi baktım konuya da çok zorlaştırmışsın abi.

O son filmi bilemedim.

Yeni pakette ilk film Er Ryan olsa gerek. İkincisi Lawrance of Arabia mı? Dördüncü Papillion. Sonuncusu zaten Scarface.

MV5BMTMyMzAzMDg1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTMwNDc0NA@@._V1._CR0,0,1387,1387_SS99_.jpg

Bu hangi film??

Özgür fırtına gibi girdin yine. Öbür film liza minnelli cabaret. Bu paketteki 3. filmse pariste son tango ;)

Şimdi baktım konuya da çok zorlaştırmışsın abi.

O son filmi bilemedim.

Yeni pakette ilk film Er Ryan olsa gerek. İkincisi Lawrance of Arabia mı? Dördüncü Papillion. Sonuncusu zaten Scarface.

Şimdi kolay bir bilgi sorusu soruyorum.

Mario Puzonun kitabından uyarlanmış Galatasaray tribünlerindeki bir Koreografiyede ilham kaynağı olmuş 1972 yapımı film hangisidir?

Özgür fırtına gibi girdin yine. Öbür film liza minnelli cabaret. Bu paketteki 3. filmse pariste son tango ;)

Kardeşim bak Shitlerin listesi yazdım boşa gitmesin. Bir sonraki sorunda onu da koy. :)

Mario Puzonun kitabından uyarlanmış Galatasaray tribünlerindeki bir Koreografiyede ilham kaynağı olmuş 1972 yapımı film hangisidir?

The Godfather.

Ayrıca serinin çok sonradan çekilen filmi Godfather 3, bazı ülkelerde The Death of Micheal Corleone olarak vizyona girmiştir bu da trivia bir bilgi olsun.

Kendimi kim 500 milyar isterde gibi hissetmediysem ne olayım :)

Chuck Palahniuk kitabından uyarlanan 1999 yapımı bugün benimde sorduğum filmlerden birinin adını istiyorum :) Nerdeyse hepiniz bilmiştiniz.

Geri
Üst Alt