Forum Olarak Maça Gitsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum Olarak Maça Gitsek

Dışarıdan geleceklerin işini son dakikaya bırakmasak daha iyi olur. Gelecekler adlarını belirtsin, biletler çıkar çıkmaz GS Bonus 'u olanlar olarak onlara da alalım.

Bilet alacağımız tribün "Eski açık" mı olur?

yeni açık üst bağırmayan kısma gıtıp orda bağırırız =)

Eski Açık'a gelin ki kombinesi olanlar da gruba katılabilsin. Eski Açık kombinesi olan ben, Namık Zengin, Halit Gönül var şimdi hatırladığım kadarıyla.

Benim 20 sinde okul başlıyor.:D İstanbul dışındayım.Uçak parası falan çıkartırsam gelirim.Ama biletleri ayarlayın :)otobüslede gelebilirim ama çok uzun sürer yaw.

başlık 'forum olarak maça gitsek ne olucak' diye değiştirilebilir :D

arkiler bende gelebilirim saat 9-10 gibi olursa maç birde yeni açık olsun :D

Ooooooooo

İşte ne zamandır beklediğim başlık tekrar açılmış.

Çok öncelerde Abdullah Abi ile bu konu hakkında görüşmüş ve bu sene kesinlikle organizasyon yapılacağı söylenmişti.

Eski Açıkta kombinesi olan ben ve bir kaç arkadaşımızın olduğunu düşünürsek biletlerin ESKİ AÇIKTAN alınmasının daha mantıklı olabileceğini düşünmekteyiz.

Kaldıki 25-26 Eylül tarihi netleşmiş gibi duruyor.O Tarihte yağmur olma durumunuda düşünürsek ESKİ AÇIK yine öne çıkıyor.

İstanbul dışından gelecek arkadaşlar için GSBONUS olan üyelerimiz biletleri alırlar ve herşey organize edilmiş olur.

İBB maçı en uygun maçtır düşüncesindeyim:)

Eski açıkmı - yeni açıkmı

yağmurmu durdurcak bizi yağmur çamur dinlemeyız sorun olmaz =)

Ooooooooo

İşte ne zamandır beklediğim başlık tekrar açılmış.

Çok öncelerde Abdullah Abi ile bu konu hakkında görüşmüş ve bu sene kesinlikle organizasyon yapılacağı söylenmişti.

Eski Açıkta kombinesi olan ben ve bir kaç arkadaşımızın olduğunu düşünürsek biletlerin ESKİ AÇIKTAN alınmasının daha mantıklı olabileceğini düşünmekteyiz.

Kaldıki 25-26 Eylül tarihi netleşmiş gibi duruyor.O Tarihte yağmur olma durumunuda düşünürsek ESKİ AÇIK yine öne çıkıyor.

İstanbul dışından gelecek arkadaşlar için GSBONUS olan üyelerimiz biletleri alırlar ve herşey organize edilmiş olur.

İBB maçı en uygun maçtır düşüncesindeyim:)

iyi banada malum olmuş :)

12 sinde olsun. 26 sında şehir dışında olacağım.Gelebilirsem 12 sinde gelebilirim.

yeni açık üst veya eski açık. farketmez ya:)

Gaziantepspor maçına niye gitmiyoruz en yakın o var tarih olarak :o

KPSS sınavından dolayı 26'sı bana uygun değil ama ben daha sonrada giderim zaten. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt