Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

30 Ağustos için girişe resim yapılmayacak mı ?

Mesaj sayısı fazla olan konulara giremiyorum; beyaz bir sayfa çıkıyor. Örneğin yeni gelen futbolcuların konularına girebilmeme rağmen, mesaj sayısı fazla olan eski futbolcuların konularına giremiyorum. Aynı şekilde Transfer Nöbeti yeri de açılmıyor. Siteden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklanan bir şey bu?

Mesaj sayısı fazla olan konulara giremiyorum; beyaz bir sayfa çıkıyor. Örneğin yeni gelen futbolcuların konularına girebilmeme rağmen, mesaj sayısı fazla olan eski futbolcuların konularına giremiyorum. Aynı şekilde Transfer Nöbeti yeri de açılmıyor. Siteden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklanan bir şey bu?

Konu ve Mesaj gösterimini "Ağaç şeklinde" olarak mı kullanıyorsunuz ?

Görüntüden, normal gösterimini şeç yapmama rağmen; ağaç şeklinde gösterime devam ediyor. Ağaç şeklinde kullanıyorum.

"Kontrol Paneliniz > Seçenekleri Düzenle > Normal - Eski veya yeni mesajlar önce"

Böyle yaptığınız halde düzelmiyorsa çerezleri silip yeniden girin foruma bakalım düzelecek mi.

"Kontrol Paneliniz > Seçenekleri Düzenle > Normal - Eski veya yeni mesajlar önce"

Böyle yaptığınız halde düzelmiyorsa çerezleri silip yeniden girin foruma bakalım düzelecek mi.

İlgilendiğiniz için sağolun ama düzelmedi.

Kontrol panelinden, Normal-Eski Mesajlar Önce seçeneğini işaretledim. Şimdi sorun var mı? Eğer devam ediyorsa çerezleri silmeyi veya farklı bir tarayıcıya geçmeyi deneyin.

Çerezleri program ile silmeye denemiştim olmamış. Yeni bir program indirdim sorun çözüldü,sağolun.

Sabit bir anket açılsın: "Moderatölerden ya da Admin'lerden memnun musunuz" diye..fark olacak şekilde "Hayır" çıkmazsa boğazı yüzerek geçerim :)

Boğazı yüzerek geçmek için bahane arama Doğukan :)

Baba, ben o kadar söylüyorum. Az söylüyorum siz çok anlayın :) Benim ki bir öneriydi. Gerekirse yüzerek geçeriz farketmez. Şöylede olabilir, Üyelere yetkililerin isimleri verilsin, sıkıntılarını anlatsınlar.. Gereken uyarılar verilsin diyorum ben..

Sabit bir anket açılsın: "Moderatölerden ya da Admin'lerden memnun musunuz" diye..fark olacak şekilde "Hayır" çıkmazsa boğazı yüzerek geçerim :)

Bide bizim açımızdan bakalım olaya ,

Biz Yönetimde anket açsak Doğukan Karadan bu forumda artık ne kadar kalmalı diye emin ol "10 dk " fazla çıkmaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt