M. Mirza Yonca
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2010
- 1.181
- 0
- 286
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 Ağustos için girişe resim yapılmayacak mı ?
Yapılacak![]()
Unutulmaz zaten ama saat 2 olmuş göremeyince sorayım dedim peki o zaman büyük ihtimal sen uğraşıyorsun ya da artık kimse emeğine sağlık![]()
Mesaj sayısı fazla olan konulara giremiyorum; beyaz bir sayfa çıkıyor. Örneğin yeni gelen futbolcuların konularına girebilmeme rağmen, mesaj sayısı fazla olan eski futbolcuların konularına giremiyorum. Aynı şekilde Transfer Nöbeti yeri de açılmıyor. Siteden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklanan bir şey bu?
Konu ve Mesaj gösterimini "Ağaç şeklinde" olarak mı kullanıyorsunuz ?
Görüntüden, normal gösterimini şeç yapmama rağmen; ağaç şeklinde gösterime devam ediyor. Ağaç şeklinde kullanıyorum.
"Kontrol Paneliniz > Seçenekleri Düzenle > Normal - Eski veya yeni mesajlar önce"
Böyle yaptığınız halde düzelmiyorsa çerezleri silip yeniden girin foruma bakalım düzelecek mi.
İlgilendiğiniz için sağolun ama düzelmedi.
Kontrol panelinden, Normal-Eski Mesajlar Önce seçeneğini işaretledim. Şimdi sorun var mı? Eğer devam ediyorsa çerezleri silmeyi veya farklı bir tarayıcıya geçmeyi deneyin.
Sabit bir anket açılsın: "Moderatölerden ya da Admin'lerden memnun musunuz" diye..fark olacak şekilde "Hayır" çıkmazsa boğazı yüzerek geçerim![]()
Boğazı yüzerek geçmek için bahane arama Doğukan![]()
Baba, ben o kadar söylüyorum. Az söylüyorum siz çok anlayınBenim ki bir öneriydi. Gerekirse yüzerek geçeriz farketmez. Şöylede olabilir, Üyelere yetkililerin isimleri verilsin, sıkıntılarını anlatsınlar.. Gereken uyarılar verilsin diyorum ben..
Sabit bir anket açılsın: "Moderatölerden ya da Admin'lerden memnun musunuz" diye..fark olacak şekilde "Hayır" çıkmazsa boğazı yüzerek geçerim![]()
Buyrun..Bunların hepsi böyle..Haksız değilim babacım ben..