Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Böyle bir şey olamaz , her ceza alan gider memnun değilim der tabii ki . Zaten herkes haklı birtek yönetim haksız size göre .

Sabit bir anket açılsın: "Moderatölerden ya da Admin'lerden memnun musunuz" diye..fark olacak şekilde "Hayır" çıkmazsa boğazı yüzerek geçerim :)

Anket %100 hayır çıksın, istersen boğazı yürüyerek geç; bir şey değişmeyecek ki :)

Mesajların Sayfadaki Yeri!

Mesaj sıralamasıyla ilgili bi sorum olacak, son sayfadaki mesajlara baKmak istedigim zaman mesajlar karışıyor daha önceki sayfalardan yazılmış yazıları son sayfada görüyorum.(Yazıların hepsi sırayla degilde karmon çorman gözüküyor) Ama bu üye girişi yapmadan girdigim zamanlarda olmuyor yazıları öyle takip ediyorum.

Not: Teknik Sorunlar başlığı altında yazacaktım ama konu kapalı dedigi için yeni bir başlık açma geregi hissettim.

Cevap: Mesajların Sayfadaki Yeri!

Gösteriminizi değiştirdim sorun varsa pm ile iletin. Bu konuyu birazdan şikayetler konusuna birleştireceğim.

Teknik sorunlar bölümü kapalıydı, bi başlık açmıştım. Şimdi silinmiş galiba neyse. Forumda yeni olduğum için belki bazı şeyleri bilmiyor olabilirim. Şikayet bölümü açıkmış bi de buraya yazayım dedim.

Konulardaki mesajların dağılımı saçma sapan zamana göre dağılmıyor.

Bu sorun giriş yapmadığım zaman yok ama giriş yapınca ortaya çıkıyor.

Hmm, bakalım ne varmış burda.

Mesaj sıralamasıyla ilgili bi sorum olacak, son sayfadaki mesajlara baKmak istedigim zaman mesajlar karışıyor daha önceki sayfalardan yazılmış yazıları son sayfada görüyorum.(Yazıların hepsi sırayla degilde karmon çorman gözüküyor) Ama bu üye girişi yapmadan girdigim zamanlarda olmuyor yazıları öyle takip ediyorum.

Not: Teknik Sorunlar başlığı altında yazacaktım ama konu kapalı dedigi için yeni bir başlık açma geregi hissettim.

Gösteriminizi değiştirdim sorun varsa pm ile iletin. Bu konuyu birazdan şikayetler konusuna birleştireceğim.

Teknik sorunlar bölümü kapalıydı, bi başlık açmıştım. Şimdi silinmiş galiba neyse. Forumda yeni olduğum için belki bazı şeyleri bilmiyor olabilirim. Şikayet bölümü açıkmış bi de buraya yazayım dedim.

Kontrol panelden gerekli işlem yapılmış. Sorun devam ediyorsa çerezleri silmeyi veya farklı bir tarayıcı ile denemenizi öneririm.

Bu yazıyı gereksiz yere yazdım kusura kalmayın. Yazıdada belirttigim gibi son sayfayı açınca yazımıda göremiyince :) Her neyse hal oldu gibi gibi. iyi günler...

Foruma yeni üye oldum ve mesajların zamanları felan yalnış gözüküyor 3 4 saat eski mesajlar var yada saat dilimim yalnış.

Bunu nasıl düzeltebilirim.

Değerli üyeler çabuk harcanmasın. Hem öneri hem şikayet.

transfer nöbetinde tek kelimelik yazı yazanla, Galata Sarayı Efendileri, Tecrübeli üyeler aynı değildir. Aralarındaki fark hem kalite hem emek bakımından farklıdır.

Değerli üyeler çabuk harcanmasın. Hem öneri hem şikayet.

transfer nöbetinde tek kelimelik yazı yazanla, Galata Sarayı Efendileri, Tecrübeli üyeler aynı değildir. Aralarındaki fark hem kalite hem emek bakımından farklıdır.

Bu konuda bizim de özen gösterdiğimize emin olun. Ama şikayetinizin sebebini anlamadım.

Bu konuda bizim de özen gösterdiğimize emin olun. Ama şikayetinizin sebebini anlamadım.

Spesifik bir örnek gerekirse, ilk olarak benm yaşadığım sonra forumlarda gördüğüm son olarak da hiç tanımadığım ama Galata Sarayı Efendilerinden birisinin moderatörlere son mesajında kızıp üyeliğinin silinme talebinin yerine getirilmesi. Bu bi politika olabilir, saygı duyarım ama bu şikayetçi olmayacağım anlamına gelmez. Bu arada kişisel olarak kimseye karşı bi tepki diil bu. Sadece gördüğüm bu.

Spesifik bir örnek gerekirse, ilk olarak benm yaşadığım sonra forumlarda gördüğüm son olarak da hiç tanımadığım ama Galata Sarayı Efendilerinden birisinin moderatörlere son mesajında kızıp üyeliğinin silinme talebinin yerine getirilmesi. Bu bi politika olabilir, saygı duyarım ama bu şikayetçi olmayacağım anlamına gelmez. Bu arada kişisel olarak kimseye karşı bi tepki diil bu. Sadece gördüğüm bu.

Üyelik iptali diye bir şey yok, orada ironi yaptım.:) Üyelik iptali diye bir durum mümkün değil zaten, yapmamız imkansız. Arkadaş memnun değilmiş, yolun açık olsun dedim. Kalkıp da yalvaracak halim yok arkasından, "nolur dön" diye. O yüzden, kimseyi zorla tutmuyoruz, ama gelene de gereken özeni ve hassasiyeti gösteriyoruz.

Üyelik iptali diye bir şey yok, orada ironi yaptım.:) Üyelik iptali diye bir durum mümkün değil zaten, yapmamız imkansız. Arkadaş memnun değilmiş, yolun açık olsun dedim. Kalkıp da yalvaracak halim yok arkasından, "nolur dön" diye. O yüzden, kimseyi zorla tutmuyoruz, ama gelene de gereken özeni ve hassasiyeti gösteriyoruz.

Senden bahsetmemiştim zaten (: Genel bir yargıydı benim söylediğim. Oğuzdan beri üye-moderatör arası bu kadar açılmamıştı hiç .

Özgür dediğin şey forum genelini değil sen ağırlıklı bir görüş gibi geliyor. Üyelerimizle aramız hiç bir zaman şimdiki kadar iyi olmamıştı diyebilirim ben de...

Kesintisiz hizmet en büyük sorunumuz ve önceliğimizdi, başardık. Artık sudan sebeplerle eleştirip motivasyonumuzu elimizden almayın.

Forum Yönetimi: Bu ve benzeri konulardaki eleştirilen tümü bana aittir. Bir kişi yanıt vermesin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt