Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

yok artık:D kim bu arkadaş merak ettim:D (belkide fenerlidir hocam profiline baktın mı? )

Yok Baya Mesaj atmış Bir arkadaş Yunus Can falandı sanırım.Neyse Ya Çokta İlgilendirmiyor beni :D Sadece Merak etmiştim..Sevenide Varmış demekki Emre B'nun hala ne kadar enterasan olsada :D

Yunus Can'a direk sorsanız daha kolay olurdu

Lincoln ' ü koyanlara tepki olsun diye koydu Yunus reis.

Transfer Nöbetine acil kilit gerekiyor, bir sürü kişi doldu yine. Ednan fln diye dalga geçeninden tut, takımı ve yönetimi protestoya çağıran provoke eden 1 ton adam var şuan. Transfer Nöbetini komple silip yeni açsanız, hem 60.000 tane saçma mesaj silinir, hemde site rahatlar.

daha önce de söylenmiştir belki ama neden hala fotomaç ve fanatik gibi gazetelerin transfer haberleri yasaklanmadı anlamış değilim. Fotomaçın tüm haberlerinin fanatiğinde transfer haberlerinin yasaklanmasını öneriyorum...

kendini tatmin eden site yöneticilerine çeki düzen verilsin tamam genelde forumlarda 16 22 yaş arası insanlar takılır ama ergenlerin kaprislerini ego tatminlerini çekmek zorunda değiliz. Ceza veririm diye tehdit eden beyin kıvrım sayılarından şüphe duyduğum insanlarla tartışma bile. Kendisiyle ile farklı düşünen herkesi hemen aklınca aşağılama girişimine giren bir sürü genç doldu bu forum yöneticisinden yazarlarına kadar. aklı başında takip ettiğim yazarlar vardı burada kusura bakmasınlar onlar ama bu forum benim için bitmiştir artık.

kendini tatmin eden site yöneticilerine çeki düzen verilsin tamam genelde forumlarda 16 22 yaş arası insanlar takılır ama ergenlerin kaprislerini ego tatminlerini çekmek zorunda değiliz. Ceza veririm diye tehdit eden beyin kıvrım sayılarından şüphe duyduğum insanlarla tartışma bile. Kendisiyle ile farklı düşünen herkesi hemen aklınca aşağılama girişimine giren bir sürü genç doldu bu forum yöneticisinden yazarlarına kadar. aklı başında takip ettiğim yazarlar vardı burada kusura bakmasınlar onlar ama bu forum benim için bitmiştir artık.

Sonunda almış cezayı:D

Şöyle bir şey diyeceğim, mesela bir Moderatör arkadaşım herhangi bir konuya, "Bunlar şöyle, kaale almaya gelmez KİLİT !" deyip kepenkleri kapatıyor. Hoş, güzelde, kilit vurduktan sonra diğer 3-4 Moderatör arkadaş kilit vurulan konuya yorum yapıyor. Madem yorum yapılacak niye kitliyorsun, Madem kitliyorsun yorum yapılmaması lazım değil mi? Onların moderatör olması mı önemli etken? Bilemiyorum.

Şöyle bir şey diyeceğim, mesela bir Moderatör arkadaşım herhangi bir konuya, "Bunlar şöyle, kaale almaya gelmez KİLİT !" deyip kepenkleri kapatıyor. Hoş, güzelde, kilit vurduktan sonra diğer 3-4 Moderatör arkadaş kilit vurulan konuya yorum yapıyor. Madem yorum yapılacak niye kitliyorsun, Madem kitliyorsun yorum yapılmaması lazım değil mi? Onların moderatör olması mı önemli etken? Bilemiyorum.

Öyle bir şey yok, kilit vurulduğu sırada yorumunu göndermiştir ondan öyle gözükmüştür. Aradan vakit geçince yorum yapmaz kimse.

Ben kilit vurulduktan sonra diğerlerinin yorum yapıp yapmayacağını nerden bileyim.Ben görevimi yaparım kitlerim.

Ondan sonra birşey diyende en fazla bi mesaj atar.Çok da önemli birşey değil hani

ama yorum yaz diyor neden (-) verdigime dair, yorum yazmadan olmyor.

benim orda yazdigim yorumu kim görebilecek?

Kimse görmeyecek sadece (-) rep verdiğin kişi görecek . Oraya yorum yapmak zorunda değilsin rastegele birşeylerde yazabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt