Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Arda Turan topiğine hemen kilit vurulmuş. Çok güzel, bravo...Önlem bu olsa gerek

Artik kritik nokta gecildi.Bence forumun bir karar vermesi gerek.Bu noktadan sonra forum,Galatasaray yonetiminin arkasinda durmak ya da istifasini istemek konusunda bir gorus belirlemeli.Yoksa bu sekilde herkes birbirini yiyecek.

Artik kritik nokta gecildi.Bence forumun bir karar vermesi gerek.Bu noktadan sonra forum,Galatasaray yonetiminin arkasinda durmak ya da istifasini istemek konusunda bir gorus belirlemeli.Yoksa bu sekilde herkes birbirini yiyecek.

İmza.. Tarafını belli etmesi lazım forum yönetiminin, ruhsuz oyuncular ve basiretsiz yönetim arkasında mı? Yoksa taraftarın sesine kulacak verecek mi?

Forum olarak bazı konularda görüş açıkladık. Nitekim Rijkaard 'a, kalan Kewell 'a, gönderilen Santos 'a destek verdik. Adnan Sezgin 'e karşı durduk.

Lakin bunların hiçbirinde forum ahalisini memnun edemedik. Çatlak sesler hep çıktı.

Buranın bir forum olduğunu, kimsenin kimsenin görüşünü değiştirmek zorunda ve becerisinde olmadığını düşünerek bu alanda göstereceğimiz eforun değer görmeyeceği kanaatindeyim.

Forum olarak bazı konularda görüş açıkladık. Nitekim Rijkaard 'a, kalan Kewell 'a, gönderilen Santos 'a destek verdik. Adnan Sezgin 'e karşı durduk.

Lakin bunların hiçbirinde forum ahalisini memnun edemedik. Çatlak sesler hep çıktı.

Buranın bir forum olduğunu, kimsenin kimsenin görüşünü değiştirmek zorunda ve becerisinde olmadığını düşünerek bu alanda göstereceğimiz eforun değer görmeyeceği kanaatindeyim.

Çok iyi söylemişsiniz kimse kimsenin görüşünü değiştirmek lüksüne sahip değildir. Aynı bunun gibi hiç kimse kimsenin cevap alma ve alına kararlara itiraz etme özgürlüklerinide de elinden alamaz.

Hepinizden Bir Ricam Var Arkadaşlar. Lütfen Es Geçmeyin Bu Burada Kalmamalı başlıklı konumu garip sebeplerle kapattıktan sonra konuyu kapatırken göstermiş olduğun gerekçeler üzerindeki itirazlarımı bildiren bir mesaj atmama rağmen bana açıklama yapma zahmetinde bile bulunmuyorsunuz. Amacınız çoğulcu ve her görüşten insanları barındıran bir taraftar toplulupu sitesi oluşturmakmı yoksa sadece tek tip görüşler ışığında hareket etmekmi anlamış değilim.

Transfer nöbeti konusunu takip etmiş ve ben gibi geceleri konuyu açık tutmaya çalısanlardan birisi olsaydınız birlikte hareket etmek ve genel bir metin hazırlanıp bunun çeşitli yerlere gönderilmesi konusunda yapılan yazıları benim başlatmadığımı ve bunun kalemi düzgün bir forum üyemiz tarafından yapılması konusunda olumlu görüş verenlerin sayısını bilirdiniz. Ben sadece bunun tam zamanı olduğunu hatırlatmak amacı ile sebep gösererek dikkat edin sebep gösterrek ( ki sanırım bu forumda bu bir ilktir) bir konu açtım. Çünkü transfer nöbeti içinde kaybolan ve benimde desteklediğim bir önerinin satır aralarında kaybolmasını istemedim.

Burası şikayet ve öneri konusu olduğundan şikayetimi yazdım. Forumdaki konumunuzun yüksek olması sizi eleştiremem manasına gelmez sanırım. Konumun kapatılmasından çok Türkçeyi kullanmayı bilmiyorsunuz manasına gelen eleştirinizin beni üzdüğünüzü söylemek isterim. İnsanların yaptıkları işleri ve geçmişlerini bilmeden lütfen yorum yazmamaya özen gösteriniz.

mesajlarda neden düşme var sayın moderatörler?

Benimde 6350 olan mesaj sayım 5144,de geriledi.Sebebi nedir?

tamm 1000 lere gelmiştim mesajlar gitmiş:D ah 2012 ah bu forumuda alet ettiler.Yakında rep gücümüz gidecek:D:D şimdiden teşekkürler...

alooo, bu forum bozuldu galiba, ben de 1955 tane mesajlar yazardi 2 dakika once, simdi oldu 1475, 500 tane mesajim ne oldu???????????????????

moderator????

Benim 320 civarı bşiey vardı şimdi oldu 280

Mesajlarım gitti 300 kadar sanırım

benim de gitti..bütün mesajlarım gideydi de tur geleydi :(

Mehmet Yavuz'un neden ceza almadığını çok merak ediyorum ? Admin olduğu için Hakan Balta'ya hakaret etme hakkına sahip mi oluyor ? Dediği lafı biz desek anında cezayı almıştık . Biri açıklama yaparsa sevinirim .

Evet ya benim de mesaj sayım 3000 di 4000 küsür olmuş şikayetçiyim kapayın forumu :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt