Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Tebrikler forum şu anda çok iyi bir düzeyde ilerliyor, başlarda tasarım değişikliğine ayak uyduramamıştım ama gözümüz buna da alıştı. Bir daha tasarımın değişmemesi dileğiyle, :) bütün yönetimdeki arkadaşlara teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum.

Şu son 20 konu uygulamasını bari geri getirseniz.

@Şahin, cevabı Çağlar vermiş.:)

@Uğur; yeni mesajlarda son 20 konuyu geç son 50-60 konuyu bile görebiliyorsun yeri gelince. Yeni mesajları deneyin.:)

Mesaj yazdığımız konunun zarf simgesinde ok işareti oluyordu. Faydalıydı o tekrar kullanılacak mı?:)

Yeni logo güzel olmuş kim yaptıysa tebrikler.(Daha yeni görüyorum logoyu :D )

Kendisi kısa bir süreliğine yok, onun yerine bana rep verebilirsiniz. Gelince veririm ben :D

Tecrübeli Üye rütbesi nasıl alınıyor?

Olm espri yapmıştım zaten ne bu kadar kırıcı konuşuyorsunuz ki :asd:

Büyük marifet "Adminastratör" olmak :) Küçük dağları Admin'ler yaratmış, baksanıza, "Yemez" öyle falan!.. Hadi ya..

Büyük marifet "Adminastratör" olmak :) Küçük dağları Admin'ler yaratmış, baksanıza, "Yemez" öyle falan!.. Hadi ya..

Sen ne diyorsun yahu? Onla benım aramda espri, o anladı neden yazdığımı, senle, sizle ne alakası var. Öyle yazmak yemez dedim ben, admin olmak yemez demedim. Lafı başka yerlerinizden anlayıp dönmeyin, sonra o küçük dağlar ova olur, aman deyim.

Ha bu arada, evet marifet. O adminlerin sen burada şu yorumu bile yapasın diye gecelerce uykusuz kaldığı oluyor. Böyle boş beleş dışarıdan sallamak kolay tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt