Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Abi forumda mesajlar zaten adam gibi gözükmüyodu ortalamalardan sonra hiç güzel görüntü olusturmamaya basladı... Gerçi sadece mesajlarda değil forumlarda felanda öyle hiç güzel görüntü yok yarardan çok zarar.

Abi forumda mesajlar zaten adam gibi gözükmüyodu ortalamalardan sonra hiç güzel görüntü olusturmamaya basladı... Gerçi sadece mesajlarda değil forumlarda felanda öyle hiç güzel görüntü yok yarardan çok zarar.

IE'de yapıyor sadece onu.

mesajlar ortalarda görünüyor bende sorun bendemi sadece,yada bi sorun varmı?

İnternet Explorer'da sorun olması garip geldi..Genelde siteler İE ile uyumlu olup diğerleri ile sorun yaşardı..İlginç olmuş..:)

Bence bu konu kilitlenmeli. Bu forumun öncelikli amacı Galatasaray taraftarını bir yerde toplayarak bütünlük oluşturmak. Maalesef siyaset, din gibi konular forum içinde gruplaşmaya neden oluyor. Arma aşkı için omuz omuza geleceğimiz, bir güç oluşturacağımız ve Galatasaray 'ın menfaatleri için sesimizi daha çok çıkaracağımız halde karşı karşıya gelip kendi içimizde bölünüyoruz.

https://www.gscimbom.com/forum/gsci...nriya-gerek-kalmadi_quot_-31.html#post1652634

Modluk görevimi bıraktığımı ve forumdan ayrıldığımı tüm GSCimboma bildiririm.

Saygılarımla

Özgün YAZGAN

Iyi aksamlar,

Forumun yazilar neden ortalandi veya nasil eski haline geri cevire bilirim?

Bence sitenin ismini daha özgün bir isimle değiştirelim, Ultraslan,Gecekondu, v.b. şeklinde değiştirsek herkes bir öneri yapsa nasıl olur. Bence düşünün..

@Yasin Atasoy; GSC bence gayet hoş ve marka olmuş bir isim artık bence değişmez ve daha akılda kalıcı birşey de olmaz sanırım. :)

Site yönetimine bir önerim var ama şikayet gibi algılamayın lütfen. GSC haricinde, her türlü vbullet kullanan forum sitelerine hatta bizimle aynı temayı kullanıp sadece renk değişimine uğramış sitelere giriyorum, onun dışında youtube'den vs... her site diyelim kısaca. Hiç bir takılma, yavaşlık sorunları olmuyor. Sorunum Mozilla kullanıyorum ve gayet memnunum. Ama bu sitede Mozilla ile sorun oluyor yada, sorun oluyor sorun Mozilla'ya yıkılıyor. Ben Chrome kullanmak zorunda değilim, çünkü gerçekten bana göre iyi değil. Teknik bir cevap verebilecek arkadaş var mı?

Sadece Mozilla kullanıyorsun veya Mozilla şunu desteklemiyor gibi cevapların dışında bir cevap verebilecek birisi varsa sevinirim. Çünkü gerçekten can sıkıcı bir durum; Adidas'ın sitesinden, en büyük markaların siteleri ne biçim flashlar kullanıyor oralarda Mozilla'da sorun yok burada neden var? Ayrıca ''adhood'' siteyi bence çok yoruyor bu da sadece yine öneri. Site için ne kadar uğraştığınızı ve çalıştığınızı biliyorum teknik ekipteki arkadaşlar. Bu sorunlara bir çözüm neden getirilemiyor?

Onun olması imkansız. GSCimbom artık bir marka . .

Doğrudur içeriği çok zengin kullanışlı konu kısıtlaması yok gibi görünümüde güzel ama bence kolay kısa ve söylendiğinde direk galatasarayı çağrıştıracak bir isim marka değerini daha yukarılara taşır bence

Onun olması imkansız. GSCimbom artık bir marka . .

Bende değişmesini istemem çünkü site artık bu şekilde tanınıyor. Her türlü konuda düşüşe geçebilir ama ikinci bir domain alınıp buraya yönlendirilirse düşüş kısmen engellenebilir, tabi sitenin ismi değiştirilmek isteniyorsa...

Bende değişmesini istemem çünkü site artık bu şekilde tanınıyor. Her türlü konuda düşüşe geçebilir ama ikinci bir domain alınıp buraya yönlendirilirse düşüş kısmen engellenebilir, tabi sitenin ismi değiştirilmek isteniyorsa...

Olabilir ben bu isim konusunu değinmiştim ama kimse ilgi duymamıştı düşünmeye değer.

Bence yapılacak en son şeylerden biri ismin değişmesi. Abdullah abi de çok soğuk bakıyordu değişmesine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt