Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.599
- 6.528
- 2.238
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
süper olmus teşekürler
süper olmus teşekürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sitenin her bölümü özellikle ''yeni mesajlar'' bölümü bu şekilde görünüyor bende, sitede bir sorun mu var?
![]()
Mozilla kullanıyorsun sanırım ondan olabilir.Ara sıra bendede hata veriyordu.Chrome kullanmaya başladığımdan beri böyle bir hata almadım.
Mozilla kullanıyorum evet ama, sadece bu sitede alıyorum hatayı.
Bende mozilla kullanıyorum fakat böyle bir hatayla karşılaşmadım. Acaba hattınız yavaş olduğu için sayfa yüklenmesinde bir sıkıntı yaşamış olabilirmisiniz?
Normalde CSS deyince akla ilk gelen browser Mozilla'dır. Nasıl böyle bir problem olur ki
Tecrüli üye forumundaki Referandum oylaması konusu neden kapandı? Kimse birbirini kırmadı,tartışmadı.Herkes fikrini belirtti.Bu da normal.
Öncelikle arkadaşların yaptığı forum sayfasında ki Gscimbom amblemi güzel olmuş.Eğer dikkate alırsanız bir öneri de bulunmak istiyorum.Arkada ki kırmızı hatta baskılı bir şekilde görünmesini sağlayacak Galatasaray amblemi koyabilir miyiz?
Linkte ki örnek belki fikir verir:LFC Reds - Liverpool FC Football Fans Forum - Index
Şimdiden teşekkürler.
TeşekkürlerGalatasaray amblemi kullanmak yasak bildiğim kadarıyla..Farklı şeyler düşünüyoruz..Boş kalmıyacak orası
![]()
Vaktini alıyorum ama 1905 yazısını aynı baskılı şekilde yazmak yada aslantepenin bir baskısını lfcreds forumunda ki gibi koymak mümkün mü?![]()