Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

süper olmus teşekürler

Rica ederim, sağolun.

Sitenin her bölümü özellikle ''yeni mesajlar'' bölümü bu şekilde görünüyor bende, sitede bir sorun mu var?

3654.jpg

Sitenin her bölümü özellikle ''yeni mesajlar'' bölümü bu şekilde görünüyor bende, sitede bir sorun mu var?

3654.jpg

Mozilla kullanıyorsun sanırım ondan olabilir.Ara sıra bendede hata veriyordu.Chrome kullanmaya başladığımdan beri böyle bir hata almadım.

Mozilla kullanıyorsun sanırım ondan olabilir.Ara sıra bendede hata veriyordu.Chrome kullanmaya başladığımdan beri böyle bir hata almadım.

Mozilla kullanıyorum evet ama, sadece bu sitede alıyorum hatayı.

Mozilla kullanıyorum evet ama, sadece bu sitede alıyorum hatayı.

Bende mozilla kullanıyorum fakat böyle bir hatayla karşılaşmadım. Acaba hattınız yavaş olduğu için sayfa yüklenmesinde bir sıkıntı yaşamış olabilirmisiniz?

Bende mozilla kullanıyorum fakat böyle bir hatayla karşılaşmadım. Acaba hattınız yavaş olduğu için sayfa yüklenmesinde bir sıkıntı yaşamış olabilirmisiniz?

Kontrol ettim hatda veya hızda bir sorun yok. İdareten Chrome yükledim çözüldü ama çok saçma olmuş.

banada bir kaç kez geldi bu hata, şu sıralar hiç olmuyor.

DNS numaranızı değiştirin. Google dan güncel DNS numaraları diye aratabilirsiniz. Şuan için en hızlı dns bende 8.8.8.8 8.8.4.4

Bağlantıdan dolayı tarayıcı zaman zaman css (stil) dosyasını görmediği için tablolar tam şekil almaz ve bu sorunu yaşarsınız. En sık yaşatan tarayıcı ise; Mozilla 'dır.

Normalde CSS deyince akla ilk gelen browser Mozilla'dır. Nasıl böyle bir problem olur ki?

Normalde CSS deyince akla ilk gelen browser Mozilla'dır. Nasıl böyle bir problem olur ki

Malesef, Mozilla teknolojinin çok gerisinde kalmış durumda çıkardığı son sürümler bile HTML5 desteği vermiyor. Ayrıca çoğu CSS yazılımlarını yükleme de ciddi bir sıkıntı içerisinde; artık Chrome ve Opera gözde tarayıcılar en iyi verimi alabilmek için de şahsi tavsiyemdir.

Ben başka birini alıntılarken yeni bir sayfa açılıyor, normalde alıntıladığım mesajın altında balon çıkardı oraya yazardım. Bir de mesajlarda alt satıra geçmek için enter'a 2 defa basıyorum, yeni satıra geçiyor ama mesajı gönderince ilk satırın devamı oluyor ikinci satıra yazdıklarım. Nedendir acep? Mesela bunda da öyle yaptım, yine aynısı oldu.

Tecrüli üye forumundaki Referandum oylaması konusu neden kapandı? Kimse birbirini kırmadı,tartışmadı.Herkes fikrini belirtti.Bu da normal.

Tecrüli üye forumundaki Referandum oylaması konusu neden kapandı? Kimse birbirini kırmadı,tartışmadı.Herkes fikrini belirtti.Bu da normal.

Evet mi yazmışsın, Hayır mı yazmışsın? Yoksa başka birşey mi? Gir bak istersen.

Kapanmasına sebep olan kişilerden birisin Uğur.

Öncelikle arkadaşların yaptığı forum sayfasında ki Gscimbom amblemi güzel olmuş.Eğer dikkate alırsanız bir öneri de bulunmak istiyorum.Arkada ki kırmızı hatta baskılı bir şekilde görünmesini sağlayacak Galatasaray amblemi koyabilir miyiz?

Linkte ki örnek belki fikir verir:LFC Reds - Liverpool FC Football Fans Forum - Index

Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle arkadaşların yaptığı forum sayfasında ki Gscimbom amblemi güzel olmuş.Eğer dikkate alırsanız bir öneri de bulunmak istiyorum.Arkada ki kırmızı hatta baskılı bir şekilde görünmesini sağlayacak Galatasaray amblemi koyabilir miyiz?

Linkte ki örnek belki fikir verir:LFC Reds - Liverpool FC Football Fans Forum - Index

Şimdiden teşekkürler.

Teşekkürler:)Galatasaray amblemi kullanmak yasak bildiğim kadarıyla..Farklı şeyler düşünüyoruz..Boş kalmıyacak orası:)

Teşekkürler:)Galatasaray amblemi kullanmak yasak bildiğim kadarıyla..Farklı şeyler düşünüyoruz..Boş kalmıyacak orası:)

Vaktini alıyorum ama 1905 yazısını aynı baskılı şekilde yazmak yada aslantepenin bir baskısını lfcreds forumunda ki gibi koymak mümkün mü? :)

Teşekkürler güzel olmuş.Zamanla daha felaket şeyler yapacağınıza inanıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt