Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 463
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
Site ismi değişmez arkadaşlar
Site ismi değişmez arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom bir marka ve isminin değişmesi söz konusu dahi olamaz.
Bence sitenin ismini daha özgün bir isimle değiştirelim, Ultraslan,Gecekondu, v.b. şeklinde değiştirsek herkes bir öneri yapsa nasıl olur. Bence düşünün..
What is this? Gecekondu nedir ya?
Ankaragücü nün 16- 17 yaşlarında bilinen yaşlardaki taraftar grubunun ismi kendinde Google amcaya sorabilirsin
Ankaragücü?Galatasaray?
Marka ayrı isim ayrı isminin daha özgün olmasıyla marka değeri değişmez belki aratar belki azalır kestirip atma bence
Üyelere cezaları veren arkadaşlar bunu https://www.gscimbom.com/forum/ihrac-veya-ceza-alanlar/ da vakit kaybetmeden paylaşsa yani ceza alanları üstleri çizili olursa görebiliyoruz aksi takdirde .
Edit: Direkt olarak dalmışım farklı bir yerden ama dikkatimi çeken birşeydi . Belki başka farkedenler de olmuştur umarım ilgilenilir.
Ankaragücü nün 16- 17 yaşlarında bilinen yaşlardaki taraftar grubunun ismi kendinde Google amcaya sorabilirsin
Beko nun isminin değişmesi gibi bir durum meydana çıkar.![]()
3 gün ve altında ceza alanların konuları açılmıyor. Yoğunluk olan günlerde ceza verme oranımız 2-3 kata çıktığı için bazen gözden kaçabiliyor, yoğunluktan zaman bulunamayabiliyor. Siz kimi merak ettiniz?
Hayri Cund ve Serkan Can isimli üye .Özellikle 2. ismi merak ediyorum .
Hayri Hawking konusunda üyeleri rahatsız edici bir mesajından sonra 3 gün ceza aldı, birkaç şikayet gelmesi sebebiyle. Serkan Can'ı tam hatırlamıyorum fakat o da provakasyon vs. bir şey olabilir.Ben öğrenince bilgilendiririm.
Ben hemen söyleyim . Bir üye eskişehir maçı için fark yiyebiliriz demişti o da ''inşallah'' diye cevap vermiş Eskişehir'e misli oynayın kesin kazanacak ben oynadım falan diyordu üstelik her mesajında bir Galatasaray'lıya ters cevapları var Geçmiş mesajları incelerseniz görebilirsiniz.O üyeyi takip ediyorum kendine de söyledim bunu yani ordan biliyorum zaten çoğu mesajını da bıkmadan usanmadan raporluyorum devam da edeceğim . İlginiz için teşekkürler ayrıca.