Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Site ismi değişmez arkadaşlar

Alıştık artık çok zor gelir hepimize :)

Galatasaray ı çağrıştıran Taraftar gruplarının ismleride olabilir neler geliyor aklınıza özgün kısa akılda kalıcı olacak bir isim düşünün mesela :uefa2000 bunlar tabu değil arkadaşlar belkide ben yanlışım.

GSCimbom bir marka ve isminin değişmesi söz konusu dahi olamaz.

Marka ayrı isim ayrı olamaz..Bence de artık markalaştı, değişmesi sorun yaratır..Siteyi 2-3 yıl geriye götürür..

Üyelere cezaları veren arkadaşlar bunu https://www.gscimbom.com/forum/ihrac-veya-ceza-alanlar/ da vakit kaybetmeden paylaşsa yani ceza alanları üstleri çizili olursa görebiliyoruz aksi takdirde .

Edit: Direkt olarak dalmışım farklı bir yerden ama dikkatimi çeken birşeydi . Belki başka farkedenler de olmuştur umarım ilgilenilir.

Beko nun isminin değişmesi gibi bir durum meydana çıkar. :)

Gecekondu nedir ya. :o

Ankaragücü?Galatasaray?

Gecekondu bir örnek yani özgünlük demek istediğim durum bu Gecekondu dendiğinde akla Ankaragücü gelir bizimde böyle bir özgün adımız yokmu ultraslan gibi bir isim söyleyin bana direkt Galatasaray ı çağrıştırsın ama içinde Galatasaray olmasın

Marka ayrı isim ayrı isminin daha özgün olmasıyla marka değeri değişmez belki aratar belki azalır kestirip atma bence

Birincisi bu ismin değişmesi teknik olarak da mümkün değil, geçiniz diyeyim, uzamasına gerek yok.

Üyelere cezaları veren arkadaşlar bunu https://www.gscimbom.com/forum/ihrac-veya-ceza-alanlar/ da vakit kaybetmeden paylaşsa yani ceza alanları üstleri çizili olursa görebiliyoruz aksi takdirde .

Edit: Direkt olarak dalmışım farklı bir yerden ama dikkatimi çeken birşeydi . Belki başka farkedenler de olmuştur umarım ilgilenilir.

3 gün ve altında ceza alanların konuları açılmıyor. Yoğunluk olan günlerde ceza verme oranımız 2-3 kata çıktığı için bazen gözden kaçabiliyor, yoğunluktan zaman bulunamayabiliyor. Siz kimi merak ettiniz?

Ankaragücü nün 16- 17 yaşlarında bilinen yaşlardaki taraftar grubunun ismi kendinde Google amcaya sorabilirsin

İkincisi burası Galatasaray Spor Forumu, Ankaragücü 16-17 yaş genç milli taraftar grubu değil. Gerçi milli diyerek herkesi zan altında bırakmak da istemem. Tepki çekecek şeyler söylemeyin.

Öyle önemli bir konu değil ama Misimovic daha yeni geldi,Baros'un 3. senesi ve çok faydası oldu bu takıma onun resmi Misi'nin resminin önünde olsa daha iyi olmazmıydı.İyi geceler.

3 gün ve altında ceza alanların konuları açılmıyor. Yoğunluk olan günlerde ceza verme oranımız 2-3 kata çıktığı için bazen gözden kaçabiliyor, yoğunluktan zaman bulunamayabiliyor. Siz kimi merak ettiniz?

Hayri Cund ve Serkan Can isimli üye .Özellikle 2. ismi merak ediyorum .

Hayri Cund ve Serkan Can isimli üye .Özellikle 2. ismi merak ediyorum .

Hayri Hawking konusunda üyeleri rahatsız edici bir mesajından sonra 3 gün ceza aldı, birkaç şikayet gelmesi sebebiyle. Serkan Can'ı tam hatırlamıyorum fakat o da provakasyon vs. bir şey olabilir.:) Ben öğrenince bilgilendiririm.

Hayri Hawking konusunda üyeleri rahatsız edici bir mesajından sonra 3 gün ceza aldı, birkaç şikayet gelmesi sebebiyle. Serkan Can'ı tam hatırlamıyorum fakat o da provakasyon vs. bir şey olabilir.:) Ben öğrenince bilgilendiririm.

Ben hemen söyleyim . Bir üye eskişehir maçı için fark yiyebiliriz demişti o da ''inşallah'' diye cevap vermiş Eskişehir'e misli oynayın kesin kazanacak ben oynadım falan diyordu üstelik her mesajında bir Galatasaray'lıya ters cevapları var Geçmiş mesajları incelerseniz görebilirsiniz.O üyeyi takip ediyorum kendine de söyledim bunu yani ordan biliyorum zaten çoğu mesajını da bıkmadan usanmadan raporluyorum devam da edeceğim . İlginiz için teşekkürler ayrıca.

Ben hemen söyleyim . Bir üye eskişehir maçı için fark yiyebiliriz demişti o da ''inşallah'' diye cevap vermiş Eskişehir'e misli oynayın kesin kazanacak ben oynadım falan diyordu üstelik her mesajında bir Galatasaray'lıya ters cevapları var Geçmiş mesajları incelerseniz görebilirsiniz.O üyeyi takip ediyorum kendine de söyledim bunu yani ordan biliyorum zaten çoğu mesajını da bıkmadan usanmadan raporluyorum devam da edeceğim . İlginiz için teşekkürler ayrıca.

Biliyormuşsunuz işte, çok merak ediyorum deyince ben de afalladım.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt