Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Beyler, dünya 2'incisi olduğumuz topiği niye kilitliyorsunuz ya? Onu anlamıyorum ben? Bir tartışma çıkıyor konu kilitliyorsunuz. Duruma hakim olamayamıyor musunuz? Gerekli düzenlemeleri yaparsınız. Sorun çıkan mesajları editleyin, uyarın ceza verin ya da silin neden hemen kilitliyorsunuz. Dünya 2'incisi olmuşuz. Yazı yazamıyoruz. Yok böyle bir şey!

Tartışmayı çıkaran arkadaşlara gerekli uyarılar/yaptırımlar uygulansın tekrar açılacak.

Konuları birleştirirken ben yanlışlıkla kitlemiş olabilirim. Celallenmeye gerek yok.

Açıyorum hemen.

Forum da çıkan tartışmalarda konuyu kilitlemek yerine tartışmayı çıkarananlara 3 saat 6 saat vs myc verilse daha iyi olmaz mı?

Harbiden Doğukan haklı. Yazacağımı birkaç kez sildim sert olmasın diye. 20 kişiden oluşan moderasyon kurulu 2 kişiyi engelleyemiyorsa -ki zaten engellenecek bir şey de yok, olay tatlıya bağlanıyordu- bu acizliktir. Konu kilitlemek çareyse bu aşırı acizliktir. 2 kişinin tartışması yüzünden yüzlerce kişiyi yorumlarını paylaşmaktan men etmek ne demektir?

Edit: Açıklama mesaj sahibine yapıldı.

espn den seyrederken utandim

gorende sanacakki kubada bastirlimis dikta altindaki adamlar sahneyecikma sansi yakalayinca dunyaya kendi baskanlarini isliklayarak seslerini duyurdular

allahtan yanumdaki bazi amerikalilar anlamadi yuhlamayi. ama bazi zeki olanlar bu adami niye yuhluyorlar dedi cevap versenbir dert vermesen bir dert

bravo staddaki yuhlayanlara mukemmel ders verdiler herkse kendi mukemmel algoritmalarinca

3 gun sonra unutulup gidecek referandum icin dunyanin onunde oldugumuz bir anda cok zekice idi:) bunlar iste biz aydiniz diyenler yazik.

benim gibi hayir diyip te bunu soyleyen kac kisi vardir stadda acaba:(

forumdaki basketbol yorumlarina bakmaya girdim gene kavga bolunmusluk tavanda

yazik:(

kalibimi basarim 6 ay sonra kendi kendimizi bolmek icin daha iyi bir sebep bulacagiz

espn den seyrederken utandim

gorende sanacakki kubada bastirlimis dikta altindaki adamlar sahneyecikma sansi yakalayinca dunyaya kendi baskanlarini isliklayarak seslerini duyurdular

allahtan yanumdaki bazi amerikalilar anlamadi yuhlamayi. ama bazi zeki olanlar bu adami niye yuhluyorlar dedi cevap versenbir dert vermesen bir dert

bravo staddaki yuhlayanlara mukemmel ders verdiler herkse kendi mukemmel algoritmalarinca

3 gun sonra unutulup gidecek referandum icin dunyanin onunde oldugumuz bir anda cok zekice idi:) bunlar iste biz aydiniz diyenler yazik.

benim gibi hayir diyip te bunu soyleyen kac kisi vardir stadda acaba:(

forumdaki basketbol yorumlarina bakmaya girdim gene kavga bolunmusluk tavanda

yazik:(

kalibimi basarim 6 ay sonra kendi kendimizi bolmek icin daha iyi bir sebep bulacagiz

Edit

Arkadaşlar Genel Sohbet konusuna lütfen, buraya siyaset taşırmayın.

Farklı konuda bir mesaj daha atılırsa ceza alacak.

Bir "teşekkür" introsu hazırlanabilir mi acaba, Milli takımımıza?

İlgili topicte, millilere teşekkür mesajı atanlar, üst düzey devlet yetkilerimizin ıslıklanmasını yorumlayanlar, konuya siyaset karıştıranlar ve bu 3nden birkaçı ile birlikte forum yönetimini eleştrienler olmak üzere 4 ayrı üye profili vardı.

İlk 2 sine birşey diyemeyiz, 3ncüsünü yapanlar uyarıldı yada uyarılacak. 4.ncü grubu Allah 'a havale ediyorum.

Ceza alan tek kişi bu grupların dışına çıkıp başka bir üyeye hakaret eden, sakinleşme ihtiyacı gösteren arkadaşımız olmuştur. Buna yenileri ilave edilebilir.

Sebebi algılayıp sorgulayanlara açık duyurumu yapmış olayım.

Bir "teşekkür" introsu hazırlanabilir mi acaba, Milli takımımıza?

Koyuldu. Yarın öğleden sonraya kadar sitenin girişinde görebilmeniz mümkün. Daha sonrasında göremeyenler için:

2d935ba2.jpg

Emre Koç'a teşekkürler...

Avatarlar yönetici arkadaşlarda daha büyük oluyor, bi çaresi var mıdır? Aynı ebatta olmaları için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt