Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

sadece net içinse sorun olmaz abi kullan rahat rahat:)

Hiçbir sorun yaşayacağını sanmıyorum Alemdar abi.

Rahat rahat gir internetine :).

EyvALLAH dostlar...

Sağolasınız cidden...

Korkum gitti...

Netsiz ben elbisesiz insana benzerim...:o

Hayri'nin dediği "Berke likes this post" gibi bi şey çok hoş olurdu bence. Repten daha iyi olurdu :) Sol taraftaki üye bilgilerinin altına veya cevapla ikonunun yanına beğenme ikonu olsa ve biz istediğimiz mesajı beğensek hoş olurdu bence :)

Onur ALBAKAR'ın avatarını şikayet ediyorum :D

Hayri'nin dediği "Berke likes this post" gibi bi şey çok hoş olurdu bence. Repten daha iyi olurdu :) Sol taraftaki üye bilgilerinin altına veya cevapla ikonunun yanına beğenme ikonu olsa ve biz istediğimiz mesajı beğensek hoş olurdu bence :)

Teşekkür butonu ileride konulmayı düşünülüyormuş.

İddia Sistemi kurulmuş. Tahminleri ne zaman almaya başlayacağız? Bu hafta maçlarının tahminlerini bulabilecek miyiz? :)

Millet yardım!

Bana Umut Yaşar'dan mesaj geldi. Okudum ve mesajı sildim. Daha sonra anasayfaya döndüm. Tekrar popup açıldı, okudum aynı mesaj. Kontrol panelinden Popup ile uyarma dedim. Hala anasayfada pencere açılıyor. Mesajı sildiğim için,

Geçersiz Komut: Private Message

Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.

diyor. Ama diğer yani anasayfa dışındaki sayfalarda gezinirken bu olay yok. Mehmet'e msn'den yazdım ama sanırım dışarıda. Görmedi.

EDİT: Bu sorun Opera'da.

Millet yardım!

Bana Umut Yaşar'dan mesaj geldi. Okudum ve mesajı sildim. Daha sonra anasayfaya döndüm. Tekrar popup açıldı, okudum aynı mesaj. Kontrol panelinden Popup ile uyarma dedim. Hala anasayfada pencere açılıyor. Mesajı sildiğim için,

Geçersiz Komut: Private Message

Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.

diyor. Ama diğer yani anasayfa dışındaki sayfalarda gezinirken bu olay yok. Mehmet'e msn'den yazdım ama sanırım dışarıda. Görmedi.

EDİT: Bu sorun Opera'da.

Rastgele bir pm atar mısın bana?

Henüz olmadı. Sanırım geçti. :D Okkalı bir küfür sallamıştım ama. :asd:

Henüz olmadı. Sanırım geçti. :D Okkalı bir küfür sallamıştım ama. :asd:

Canın sağolsun.:D O an silmenden dolayı olabilir. Şöyle ki, sildikten sonra sayfaya "geri dön" butonuyla döndüğünde Opera'da sayfa yenilenmez. Sadece "Yeni Mesajlar"a veya "Forum" butonuna bastığında sayfa yenilir. Veya da başka bir butona. İleri ve geri butonları kullanıldığında sayfalar yenilenmez. Opera'nın eksikliği mi desem özelliği mi desem bilemedim. Sayfa yenilenmediği için de o uyarı orada gözüküyor geri döndüğünde bir önceki sayfaya. E tabi sen de yine görünce açtığında silindiği için mesaj o uyarı çıkmıştır.

Tabii eğer dediğim gibi sayfaya "geri dön" ok tuşuyla döndüysen.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt