Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

medya forumuna malum gazetelerden taşınan çoğu 3-5 satır onlarca kolpa haber var, boşu boşuna yer işgal ediyorlar, taşınmasındaki amaç nedir onuda çözemedim, medya forumuna bir kısıtlanma getirilmesini talep ediyorun, en azından doğruluk payı yada doğru olma ihtimali yüksek ve güvenilir yazarların haberleri konulursa daha iyi olur diye düşünüyorum, şu anki hali resmen çöplük.

medya forumuna malum gazetelerden taşınan çoğu 3-5 satır onlarca kolpa haber var, boşu boşuna yer işgal ediyorlar, taşınmasındaki amaç nedir onuda çözemedim, medya forumuna bir kısıtlanma getirilmesini talep ediyorun, en azından doğruluk payı yada doğru olma ihtimali yüksek ve güvenilir yazarların haberleri konulursa daha iyi olur diye düşünüyorum, şu anki hali resmen çöplük.

Konu tartışılmak için üye tarafından açılıyorsa bir şey yapamayız. Ama biz kalkıp da doğruluğuna inanmadığımız, güvenirliği olmayan haberleri eklemiyoruz zaten.

Durumun acil olduğunu düşünüyorum ve yönetimdeki üstadlarıma soruyorum bunu;

- Frank Rijkaard adına içim hiç rahat değil, bu kadar Rijkaard gidiyor haberi, Ertem Şener'in Fatih Terim twitleri, Ali Ece'nin bile "imparator geri mi gelsin konusu tüm takım içinde konuşuluyor" laflarına kadar şu an her yönden teknik heyetin güvende olmadığını gösteren yazılar, cümleler vs. yazılıp-çiziliyor.

Tıpkı daha önceden yaptığımız gibi, yani herşeye rağmen Frank Rijkaard & Johan Neeskens ikilisi ile devam edilmesini istediğimiz bir imza-destek topici açsak ve bu konu linke kulübe gönderilse?

Çünkü eğer bu konularda yönetim, tavrımızı tam olarak bilmezse, olası bir Kadıköy mağlubiyetinde, Rijkaard & Neeskens'e güle güle demek zorunda kalacağız gibi bir his var içimde.

Etkisi olacağını sanmam göndermelerinde. Sonuçta kulübü yönetenler onlar :) Sabah bir karar verilecektir bu konu ile ilgili.

GSCimbom olarak görevi başındaki antrenöre destek vermeliyiz.

Bu iş basit değil, kelle avcılığıyla başarı geldiği görülmüş şey değil.

Şu an tüm alt yapı takımlarımız A takıma katkı sağlamak ve ileride uyum süreci yaşamamak için 4-3-3 türevleriyle sahaya çıkıyor ve oldukça başarılılar. Bu 1,5 yılda atılan temeli bozmak, geleceği kaybetmeye yol açacaktır. Oysa 1,5 yıl daha sabredip sonuç ummak çok daha akılcı bir süreç olur. ;)

Etkisi olacağını sanmam göndermelerinde. Sonuçta kulübü yönetenler onlar :) Sabah bir karar verilecektir bu konu ile ilgili.

Haklısın Tamer, ama düşünsene mağlubiyet sonrası gönderildi F. Rijkaard. Yani demez miydik "ulan keşke denesemiydik?" diye.

Abdullah hocamında belirttiği gibi, kelle avcılığı ile başarı yakalandığı görülmemiştir.

Ve bu konuda bir topic açılması gerektiğini düşünüyorum. Umarım sizde kabul edersiniz. :)

haklısın:)

Galata Sarayı Efendileri İletişim Forumu

Forumun bu bölgesini bizim okuyamamamız gerekmiyor mu ?

Çok sakıncalı.

Kapattım o zaman ;)

Kırmızı Koltuk nerede yahu...?

Oturamadan kaldırdınız mı yoksa...:)

Biraz duraklatıldı sanırsam. Medya Kurulu daha çok tanıtım ve sponsorluk anlaşmaları ile uğraşıyor bu aralar. Goal.Com anlaşması gereği Fanzin 'e yoğunlaşmış durumdalar ;)

Kırmızı Koltuk konusunda bir aydınlatma yapayım. Duraklatıldıdan öte, bildiğin durdu. Tekrar başlar mıyız bilmiyorum ama hiç öyle bir plan yok. Gerçekten rahatsızlık boyutuna ulaştı o koltuğun amacı. Biraz iyi niyeti su istimal vardı diyelim. Herkes cılkını çıkarmıştı açıkçası. Oturanın da rahatsız olduğu anlar oluyordu, okuyup takip edenin de.

Kısacası şunu söyleyebilirim yerine farklı etkinlikler bulmak için fikir arayışına yoğunlaşacaktık. Fakat hem okulumuz hem özel yaşamdaki yoğunluğumuz hem de Mehmet'in bahsettiği gibi fanzine verilen ağırlık o fikir arayışını da aksattı. Benzer şekilde başka uygulama fikirleri olan varsa öneride bulunabilirler.

Ya anlamadığım nokta şu...

Burada soru sormak tanımak tanıtmak değil mi...?

Eee bende sorularımı soruyorum Sertaç...

Hem çok özel değil...:D

Gayet kuralına uygun...:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt